Hyppää sisältöön

Myy tuottamasi aurinkosähkö meille

Mikrotuotantolaitos, kuten aurinkopaneelivoimala tai tuulivoimala, on tarkoitettu ensisijaisesti omaan käyttöön, mutta jos tuotantoa on enemmän kuin kulutusta, voi ylijäämäsähkön myydä Keravan Energialle. Ostamme ylijäämäsähköä asiakkailta, joilla on kanssamme voimassaoleva sähkönmyyntisopimus.

Kun puhutaan mikrotuotannosta, tarkoitetaan sähköverkkoon kytkettyä sähköntuotantolaitteistoa, kuten aurinkopaneeleja tai tuulivoimalaa, jonka nimellisteho on enintään 50 kVa. Nimellistehon ollessa yli 50 mutta alle 1000 kVa, puhutaan pientuotannosta.

Lue miten liität mikrotuotannon sähköverkkoon

Sähkön ostamisen edellytyksenä on voimassaoleva sähkönmyyntisopimus Keravan Energia Oy:n tai Sipoon Energia Oy:n kanssa, ja että paikallinen jakeluverkonhaltija pystyy toimittamaan tuntisarjan tuotetusta sähköstä.

Keravan Energian ja Sipoon Energian sähköverkon alueella emme veloita mikrotuottajia ylijäämäsähkön siirrosta. Muiden verkkoyhtiöiden asiakas: tarkista mahdollinen veloitus omasta verkkoyhtiöstäsi. Pientuotantolaitteiston sähköverkkoon siirtämästä ylijäämäsähköstä veloitetaan sähkön siirtomaksu.

Keravan Energia -yhtiöiden maksama sähkön hinta asiakkaan mikrotuotannosta: Suomen hinta-alueen tuntikohtainen spot-hinta, josta vähennetään marginaali 0,30 snt/kWh (alv 0%).

Lisätietoja mikrotuotannosta:

asiakaspalvelu@keoy.fi
puh. (09) 584 9550

Sulje
Search