Hyppää sisältöön
19.08.2021

Joel Länsisalmi

Joel työskentelee joustavasti yrityksemme eri toiminnoissa, suurimmaksi osaksi talouden ja myynnin puolella. Hänen työtehtävänsä vaihtelevat usein sen mukaan, missä hänen osaamistaan tarvitaan.

Pääosin Joel työskentelee erinäköisissä kehitysprojekti- ja konsultointitehtävissä myynnin, talouden ja ICT:n puolella. Työn ohella hän viimeistelee kauppatieteiden opintojaan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

Opiskeluihinsa Joel lisäsi teknistä puolta oman kiinnostuksen myötä. Hänelle on kertynyt monipuolista osaamista, jota hän nyt hyödyntää työssään meillä. Energia-alan Joel kokee merkityksellisenä alana, jolla on suuri vaikutus ympäröivään yhteiskuntaan.

”Olen aina ollut kiinnostunut historiasta, talous- ja yhteiskuntatieteistä, sekä eri tekijöiden vaikutuksista yhteiskuntaan. Haluan työskennellä energia-alan parissa sen merkittävyyden vuoksi – mikä muu ala olisi näin tärkeä?”

Parasta Keravan Energialla on Joelin mukaan ihmiset, sekä työnkuvan vapaus ja työnantajan luotto. Hän on työskennellyt kuluneen vuoden aikana jo monessa projektissa yrityksemme eri osastoilla. Hänen mukaansa yksi Keravan Energian vahvuuksista onkin yhteen puhaltaminen ja joustavuus.

”Resursseja pyritään jakamaan sen mukaan, missä on tarvetta ja osaamista. Tehtäviä ja henkilöitä ei ole rajattu vain tiettyihin toimintoihin, vaan työskennellään joustavasti tiiminä kohti tuloksia.”

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search