Hyppää sisältöön
19.08.2021

Lasse Turtiainen – Kunnossapitopäällikkö

Tammikuussa 2020 taloon tullut Lasse Turtiainen työskentelee kunnossapitopäällikkönä voimalaitoksien parissa.

Kunnossapidolla tarkoitetaan voimalaitostemme ylläpitoa ja huoltamista, eli käytännössä käytöstä aiheutuneiden jälkien kunnostamista, jotta laitosten käytettävyys pysyy hyvänä. Kunnossapitopäällikkönä toimivan Lassen työhön kuuluu ylläpidon kokonaisuudesta huolehtiminen. Hän vastaa laitosten tuotannon ja jakelun kunnossapidon kehittämisestä, suunnittelusta, aikataulutuksesta ja resursoinnista. Lasse myös huolehtii siitä, että voimalaitosten ylläpidon tehtävät tehdään sovitun suunnitelman mukaan, aikatauluja noudattaen.

Lasse TurtiainenLasse valmistui Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkista energiatekniikan insinööriksi 2013. Hän kertoo aina olleensa tutkiva luonne, joka haluaa ymmärtää mitä asioiden taustalla on.

”Insinööriopintoihin ajoi yleinen kiinnostus fysiikkaan, ja esimerkiksi siihen, miten energia tuotetaan ja mitä sen taustalla on tai miten eri laitteet toimivat.”

Keravan Energialla parasta Lassesta on yhteishenki ja rento ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä:

”Täällä voi luottaa siihen, että asiat sujuvat ja hommat tulee tehtyä. Meillä on hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä.”

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search