Hyppää sisältöön
19.08.2021

Tari Solla – Myyntijohtaja

Tari Solla työskentelee Keravan Energialla myyntijohtajana. Hänen vastuullaan on myynnin laaja kokonaisuus: energialiiketoiminta, sähkön hankinta, markkinointi, tuotekehitys, sekä kuluttaja- ja yritysmyynti. 

Koulutukseltaan Tari on tuotantotalouden diplomi-insinööri, pääaineena teollisuustalous. Alun perin teollisuuden pariin hänet johdatti isän ja papan työhistoria alan parissa.  Työssään Tari pitää erityisesti haasteista ja monipuolisuudesta. Hän pitää siitä, että jatkuvasti saa kehittää itseään ja oppia uutta. 

Keravan Energian myyntijohtaja Tari SollaTari kokee energia-alan mielenkiintoisena ja ajankohtaisena toimialana, jonka saralla Keravan Energia on hänestä monella tapaa edelläkävijä. Vaikka opittavaa on Tarin mukaan aina, motivaatiolla ja mielenkiinnolla yhdessä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa vaikeatkin asiat selviävät.

”Apuna on tiivis organisaatiomme, jossa tieto liikkuu hyvin. Alan rautaiset ammattilaiset, kokemus ja taito tehostavat tiimin työskentelyä.”  

Työn ohella Tari opiskelee Aalto-yliopistossa täydennyskoulutusta energia-alalta. Opinnot keskittyvät erityisesti energia-alan murrokseen ja muutokseen, sekä siihen valmistautumista alan toimijana. 

”Opinnot antavat kokonaiskuvaa energia-alasta, ja sen tulevaisuudennäkymistä. Käymme läpi alan trendejä, sitä missä alalla ollaan nyt ja mihin ollaan menossa.” 

”Keravan Energia on kehittyvä ja kasvava yritys, jossa suunnataan eteenpäin ja tehdään sen eteen paljon töitä. Ala on todella mielenkiintoinen ja kiinnostava. Työporukka on aivan mahtava: täällä on hyvä meininki ja kiva tehdä yhdessä töitä.” 

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search