Hyppää sisältöön
03.02.2021

Tarjoamme taloyhtiöille ja yrityksille älykästä lämmitystä – energiatehokkuus ja asumismukavuus paranevat

Mies ja lapsi kävelevät Keravan kirjaston suihkulähteen vieressäPanostamme energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen tarjoamalla kaukolämmityksen piirissä oleville kiinteistöille älykästä lämmityksen ohjausta. Kiinteistömonitori-nimisen palvelun avulla taloyhtiöt voivat säästää lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Kiinteistömonitorin avulla kiinteistöjen lämmitystä pystytään valvomaan ja ohjaamaan ennakoivasti asuntojen sisäolosuhteiden ja sääennusteiden perusteella. Palvelu säätää sisälämpötilaa automaattisesti, jolloin asuinmukavuus pysyy tasaisena ja lämmitys hoituu energia- ja kustannustehokkaasti. Lämmityksen optimointi tehostaa energiankulutusta ja vähentää lämmityksestä aiheutuvia päästöjä.

Älykäs lämmityksen ohjaus tukee tavoitettamme minimoida ilmastopäästöt kaikin tavoin. Olemme pudottaneet määrätietoisesti energiantuotantomme CO2-päästöjä jo 88 prosenttia vuoden 2010 tasosta panostamalla uusiutuviin polttoaineisiin ja energiatehokkuuteen. Kiinteistömonitori on yksi keino matkalla kohti tavoitettamme eli hiilineutraalia energiantuotantoa. Sen avulla asiakkaamme voivat konkreettisesti osallistua koko Keravan ja Sipoon hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Palvelu on tarkoitus saada alueella mahdollisimman laajaan käyttöön ja sen kustannukset taloyhtiöille ovatkin hyvin edulliset. Mitä enemmän palvelua käytetään, sitä ilmastoystävällisemmin ja edullisemmin pystymme tuottamaan lämpöä. Lämmityksen ohjaukseen liittyvät päätökset ovat taloyhtiöiden vastuulla, ja usein neuvotteluita viedään eteenpäin isännöinnin kanssa.

Taloyhtiön näkökulmasta älykäs lämmityksen ohjaus on usein kustannuskysymys, sillä se vähentää lämmityskuluja ja huoltokuluja. Isännöinti ja huolto pystyvät paremmin seuraamaan kiinteistön sisäilman olosuhteita ja ennaltaehkäisemään vaurioiden syntymistä. Asukkaat puolestaan pääsevät nauttimaan paremmasta asumismukavuudesta.

Kiinteistömonitori pohjautuu Danfoss Leanheatin kehittämään huipputeknologiaan. Jo lähes kymmenen prosenttia suomalaisista asuu kiinteistöissä, joissa lämmitystä ohjataan Danfoss Leanheatin tekniikalla. Alueellamme se on tarjolla myös kaikille yli kymmenen asunnon kerros- ja rivitaloille.

Kiinnostuitko? Lue lisää Kiinteistömonitorista

Sulje
Search