Hyppää sisältöön
27.07.2021

Vaivatonta sähköauton latausta kuukausimaksulla yrityksille ja taloyhtiöille

Kuukausimaksulla toimiva sähköauton latauspiste on helppo ja kätevä keino hankkia latauspisteet taloyhtiön tai yrityksen käyttöön.

Meiltä saa sähköauton latauspisteet joko kertainvestointina tai kuukausimaksullisena palveluna. Kuukausimaksullinen sähköauton latauspiste on vaivaton ratkaisu. Latauslaitteet, asennus ja ylläpito sekä maksuvälityspalvelu sisältyvät palvelun kuukausimaksuun, jota sähköauton lataajat maksavat valitsemansa latauspaketin mukaisesti.

Vuokrausperiaatteella toimiviin latauspisteisiin käyttäjät tekevät erillisen sopimuksen kanssamme. Sopimus on mahdollista purkaa yhden kuukauden irtisanomisajalla, niin taloyhtiön tai yrityksen kuin lataajan puolesta, eikä vuokrasuhteelle ole minimiaikaa. Yhden kuukauden varoajalla vaihdamme laitteistoa myös tehokkaammaksi tai vastaavasti matalatehoisemmaksi.

Latausasemia ohjataan erillisen mobiilisovelluksen kautta, jota jokainen latauspistettä vuokraava voi käyttää. Sen kautta seurataan myös sähkönkulutusta, minkä mukaan kulutus hyvitetään kuukausittain. Lisäksi muut juoksevat asiat, kuten laskutus hoituu sovelluksen kautta näppärästi. Sovelluksella myös käynnistetään ja sammutetaan lataus, mikä turvaa latauspisteiden henkilökohtaisuuden. Toteutamme myös erikseen sovittaessa julkisia latauspisteitä, jolloin lataus onnistuu kaikilta käyttäjiltä, joilla on siihen lupa.

Dynaamisella tehonrajauksella varmistamme, että sähköä riittää tasaisesti kaikille sähköauton lataajille. Vuokrapakettiin sisältyy myös kuormituksen tai käyttömäärän raja, mikä jaetaan käyttäjien kesken.

Tämän avulla vältetään suuremmat investoinnit kiinteistön sähkökeskukseen ja varmistetaan sähkön riittävyys kaikille.

Tilanteessa, jossa esimerkiksi kiinteistön sähköliittymän kapasiteetti ei riitä vuokramallin asennuksiin, tarjoamme myös mahdollisuuden omaan laiteinvestointiin. Silloin taloyhtiö tai yritys omistaa laitteet ja ylläpitää laitteiden latausvalmiutta. Omaan investointiin on mahdollista saada valtiolta ARA-tukea. Omat laitteet ovat hyvä ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa sähköliittymää kaapeloidaan tai sähkökeskusta uudistetaan. Kartoitamme jokaisen kiinteistön tilanteen ja tarpeen tapauskohtaisesti.

Lue lisää kuukausihintaisesta latauspalvelusta

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Sulje
Search