Hyppää sisältöön
Yleissähkö
Määräaikainen

Perussähkö 6 kk Yleis

Asiakkaiden pyynnöstä! Nyt saat hyvään hintaan puolen vuoden määräaikaisen sähkösopimuksen. Tätä sähkösopimusta myydään rajoitetun ajan, eli vain maaliskuun loppuun asti. Alv 24 %: perusmaksu 3,50 €/kk, energiamaksu 10,03 snt/kWh 1.5.2023 alkaen.
Energiamaksu 8,90 snt / kWh
Perusmaksu 3,10 € / kk

Määräaikainen sähkösopimus 6 kk

Määräaikainen sähkösopimus tarkoittaa juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää – se on sidottu edeltä määrättyyn aikaan, tässä sopimuksessa 6 kuukauteen. Määräaikaisen sähkösopimuksen etu on että sinulla on kiinteä sähkön hinta, joka ei muutu sopimuskautesi aikana.

Kiinteä sähköhinta tarkoittaa, että maksat joka kuukausi saman sähköhinnan kilowattitunnilta, kun taas pörssisähkösopimus antaa sinulle vaihtelevan sähkön hinnan joka kuukausi. Sähkölaskusi loppusumma riippuu vain omasta kulutuksestasi, ei sähkön hinnasta.

ALV 10 % huhtikuun loppuun asti

Tällä hetkellä arvonlisäveroa on alennettu 10 prosenttiin keinona helpottaa sähkökulujasi energiakriisin aikana.

1.5.2023 alkaen verokanta palautuu 24 %:iin ja sähkön hintasi normalisoituu.

Tutustu sähkönkulutukseesi ja säästä

Asiakkaanamme käytössäsi on aina veloituksetta Asiakasportaalimme, jossa voit tarkkailla sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkkuudella. Palvelun avulla on helpompi puuttua kulutuksen piikkeihin ja saada säästöä sähkölaskuun!

Kirjaudu asiakasportaaliin

Myymämme sähkön alkuperä ja tuotanto

Keravan Energian myydystä sähköstä noin 17 % tuotetaan omissa voimalaitoksissamme. Lisäksi Keravan Energialla on osuuksia muissa suomalaisissa voimalaitoksissa, joista saatu tuotanto kattaa 8 % myydystä sähköstä. Loput 75 % hankitaan sähköpörssistä.

Myymämme sähkön tuottamiseen vuonna 2021 on käytetty uusiutuvia energialähteitä (vesi-, tuuli– ja biovoimaa) 18,8 %, fossiilisia energialähteitä 37,4 % sekä ydinvoimaa 43,8 %. 

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat ovat 176,6 g/kWh. Käytettyä ydinpolttoainetta syntyi 1,2 mg/kWh.

 

 

Sulje
Search