PIENENNÄ ENERGIA­LASKUA ILMALÄMPÖ­PUMPULLA


Kylmä sää lisää lämmitysenergiankulutusta ja erityisesti sähkölämmitteisissä kodeissa talven sähkölaskut saattavat yllättää suuruudellaan. Tiesitkö, että ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista pienentää lämmityskuluja vuosittain sadoilla euroilla?Energiansäästöä ilmalämpöpumpulla – tutkitusti

Motivan vuonna 2015 päättyneessä Elvari-hankkeessa selvitettiin ilmalämpöpumppujen vaikutusta energiankulutukseen sähkölämmitteisissä pientaloissa. Hankkeeseen osallistuneissa taloissa vuotuinen energiankulutus laski 1 000 – 8 000 kWh, kun niihin oli asennettu ilmalämpöpumppu. Euroissa tämä tarkoittaa 100 – 800 euron säästöä vuodessa (sähkön kokonaishinnan ollessa 10 snt/kWh). Suurimmat säästöt saatiin taloissa, joissa oli suurehko sähkönkulutus.

Ilmalämpöpumppu voi siis parhaimmillaan maksaa itsensä takaisin alle kahdessa vuodessa. Elvari-hankkeen esimerkkitapauksessa takaisinmaksuaika oli reilu kolme vuotta. Saman suuntaisiin tuloksiin päätyi myös VTT selvityksessään, jonka mukaan ilmalämpöpumpulla voidaan kattaa 35–40 prosenttia rakennuksen lämmöntarpeesta.

#


Varaudu kesän helteisiin – hanki ilmalämpöpumppu ajoissa

Ilmalämpöpumppu viilentää kodin nopeasti ja tehokkaasti kesähelteillä. Usein käy niin, että ilmojen lämmitessä ilmalämpöpumppujen kysyntä kasvaa ja asennusajat venyvät. Viime kesän helteiden aikana laitteet loppuivat maahantuojilta ja asennuksia sai vasta syksylle. Varaudu ensi kesään ja tilaa ilmalämpöpumppu hyvissä ajoin!


Voit maksaa ilmalämpöpumpun myös kuukausierissä - ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Lue lisää rahoituksesta.


Keravan Energialta saat tehokkaat ilmalämpöpumput edullisesti ja ammattitaidolla asennettuna.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Karkkila, Sipoo, Porvoo, Pornainen, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Lohja, Loppi, Hausjärvi, Hyvinkää ja Riihimäki lähialueineen. Pidemmälle tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous:

Oletko kiinnostunut myös aurinkopaneeleista? Lue lisää.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.