Takaisin

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTE KOTIIN

Onko sinulla jo sähköauto, tai onko sähköauton hankinta sinulle pian ajankohtaista? Oletko pohtinut, kuinka sähköauton lataaminen kotona järjestyy?

Sähkö- tai hybridiautoa ei suositella ladattavaksi tavallisesta lämmityspistorasiasta, sillä niitä ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa suuritehoista kuormitusta. Turvalliseen sähköauton lataamiseen suosittelemme type 2 -liittimellä varustettua latauslaitetta.

Meiltä saat tarpeisiisi mitoitetun sähköauton latauslaitteen pientaloihin helposti avaimet käteen -toimituksella. Jos asut kerrostalossa, lue lisää taloyhtiöiden latausratkaisuista täällä.SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAN
HINTA ASENNETTUNA

1415€

(sis. alv 24 %)


  • Hinta sisältää asennuksen 10 metrin kaapeloinnilla seinälle, läpiviennin lautaseinään sekä tarvittavat seinäkiinnikkeet.
  • Muut mahdolliset asennustyöt tai muutokset keskuksessa laskutetaan erikseen toteuman mukaan.

#


Voit maksaa sähköauton latauspisteen myös kuukausierissä - ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Hae rahoituspäätös oheisella laskurilla.

Lue lisää rahoituksesta.Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Huom: Lomake on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaiden yhteydenotoille. Yrityksille ja taloyhtiöille on oma sivu.

Oletko kiinnostunut aurinkopaneeleista tai ilmalämpöpumpuista?
Tutustu valikoimaamme.


#

Toiminta-alueemme

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.