Takaisin

SÄHKÖAUTOJEN LATAUSPALVELU TALOYHTIÖIHIN JA KIINTEISTÖIHIN

Etsitkö helppokäyttöistä, usean sähköauton latauspisteen latausratkaisua? Keravan Energian sähköautojen latauspalvelu sisältää laitteiden asennuksen ja kunnossapidon. Latauspalvelumme avulla varmistat, että latauskapasiteetti riittää kaikille käyttäjille - nyt ja jatkossa. Me huolehdimme puolestasi kaikista projektin vaiheista avaimet käteen -mallilla.Latauksen kustannukset on helppo kohdistaa käyttäjille

Latauspalvelun avulla latauspisteiden ja autopaikkojen hallinnointi on helppoa ja latauksen kustannukset voidaan helposti jakaa käyttäjille. Lataustiedot laskutusta varten saat vaivattomasti sähköisessä muodossa. Näppärän mobiilisovelluksen avulla myös käyttäjät voivat ohjata latauspistettään, seurata latauksen tilaa ja tarkastella lataushistoriaa.

Kuukausihinta tai kertainvestointi

Tarjoamme latausratkaisun valintasi mukaisesti kuukausihintaisena palveluna tai kertaluonteisena investointina. Molemmissa tapauksissa vastaamme projektin kaikista vaiheista puolestasi ja toimitamme käyttövalmiin ratkaisun. Huolehdimme halutessasi myös latausjärjestelmän kunnossapidosta ja käytön opastuksesta.

#

Investointitukea taloyhtiöille

Taloyhtiöt voivat hakea avustusta sähköautojen latausinfrastruktuurin rakentamiseen ja parantamiseen. Kustannuksista korvataan jopa 90 000 €. Edellytyksenä tuen saamiselle on, että taloyhtiö rakentaa latauspisteen vähintään viidelle autopaikalle. Lue lisää ARA:n sivuilta.

Jos haluat hyödyntää investointitukea, pitää laitteisto ja siihen liittyvä projekti maksaa kertainvestointina. Vuokramallissa maksat vain kuukausimaksun, eli et joudu sitomaan pääomaa latausjärjestelmään asennusvaiheessa.

Kuinka hanke etenee?

Kartoitamme alkuun tilanteesi ja kerromme tarjolla olevista vaihtoehdoista ja investointituesta. Saat selkeän näkemyksen päätöksentekosi tueksi. Jos päätät edetä asiassa, suunnittelemme ja projektoimme hankkeen.

Lue lisää kuinka latauspalveluhanke etenee taloyhtiöissä


#

Tarvitseeko sähköliittymään tehdä muutoksia?

Yleisesti ottaen alle viiden sähköauton latauspisteen sisältävän järjestelmän voi toteuttaa tekemättä muutoksia kiinteistön sähköliittymään. Suuremmat ratkaisut vaativat useimmiten sähköliittymän päivittämistä. Jos kuitenkin ladattavat ajoneuvot ovat lähinnä hybridiautoja, on mahdollista toteuttaa yli viidenkin latauspisteen latausratkaisu kevyemmin ja ilman muutoksia sähköliittymään. Jos sähköliittymän koko ei riitä, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. Usein voi olla järkevintä rakentaa sähköautonlatausta varten oma oma sähköliittymä. Selvitämme huolellisesti kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun.


Älykäs latauksen ohjaus varmistaa, että sähköä riittää kaikille

Taloyhtiön sähköliittymää ei välttämättä kannata mitoittaa sen oletuksen mukaan, että kaikki sähköautot ovat latauksessa täydellä teholla samaan aikaan. Jos näin kuitenkin kävisi, sähköjärjestelmän ylikuormittuminen voidaan estää älykkään kuormanohjauksen avulla. Älykkään sähköautonlatauksen kuormanohjauksen avulla latauksen tehoja rajoitetaan latauksen kuormituksen kasvaessa. Kuormanohjauksella varmistetaan, että sähköä riittää joka hetki kaikille yhtä paljon.Miksi Keravan Energian latauspalvelu:

  • Koko paketti yhdeltä tutulta toimijalta
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Yksi kuukausihinta, joka kattaa laitteet, asennukset ja palvelut
  • Nostaa kiinteistön/asuntojen jälleenmyyntiarvoa
  • Älykäs ratkaisu, joka katsoo tulevaisuuteen
#

Toiminta-alueemmeYhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu parhaiten sopii tarpeisiisi. Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa alkaen 350 euroa (alv 0%). Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin.