Hae sähköauton latauspisteen testaajaksi!

Onko sinulla työsuhdesähköauto? Onko sähköauton
latauspiste kotiin vielä hankkimatta?

Olemme kehittämässä uutta työsuhdesähköauton latauspalvelua, ja etsimme nyt tuotetestaajaa tuotteen kehittämiseksi. Testaaja saa kotiin asennetun latauspisteen (arvo noin 2000 €), joka sisältää lataukseen käytetyn sähkön mittauksen ja raportointityökalun, joka mahdollistaa vapaan autoedun. Testaaja saa pitää latauslaitteen testauksen päätyttyä. Vastineeksi testaaja auttaa meitä kehittämään tuotetta kokemusten ja palautteen avulla.

Lisätiedot:

Yhteistyö tulee kestämään noin 2 kuukautta. Valitsemme testaukseen yhden henkilön hakemusten perusteella. Mikäli hakemus on puutteellinen, vilpillinen tai tiedot ovat virheellisiä, tai jos testaajaa ei pystytä tavoittamaan 1 viikon kuluttua valinnasta, valinta suoritetaan uudelleen. Tuotteen toimitus ja asennus sovitaan yhdessä testaajan kanssa.

Haku on käynnissä toistaiseksi, kunnes sopiva henkilö löytyy testaukseen. Kaikille hakijoille ilmoitetaan tuloksesta.

Testauksen ehdot:

  • Lyhyt raportti latauspisteen käytöstä noin 2 kertaa kuukaudessa yhteistyön ajan. Annamme tarkemmat raportointiohjeet yhteistyön alkaessa.
  • Jos testaaja ei raportoi kokemuksistaan yhteistyön puitteissa, veloitamme latauspisteen hinnan (2000 €).
  • Testaaja sallii Keravan Energian käyttää sisältöjä ja kuvaansa Keravan Energian markkinointiviestinnässä. Keravan Energia pidättää oikeuden muokata sisältöjä markkinointikanaviin sopiviksi.
  • Testaaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta testiryhmään tai tuotteen lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Keravan Energia pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.

Täytä lomake ja hae testaajaksi!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.

Lähettämällä lomakkeen vakuutan, että työnantajani sitoutuu myös palvelumallin testaukseen.