Ensimmäiset laskut uudesta asiakastietojärjestelmästä lähetetty

Päivitys 16.2.2018

Virhe Etelä-Suomen Energian laskujen viivakoodeissa

Etelä-Suomen Energia Oy:n laskujen viivakoodeissa on havaittu virhe. Kun virheellinen viivakoodi luetaan laskua maksettaessa, tulee maksutietoihin Etelä-Suomen Energian tilinumeron sijaan Keravan Energian tilinumero. Pyydämme viivakoodia käyttäviä asiakkaitamme tarkistamaan laskua maksaessaan, että tilinumero vastaa laskussa näkyvää tilinumeroa. Virhe koskee laskuja, jotka on lähetetty 8.-15.2.2018 välisenä aikana. Virhe on jo korjattu, eikä toistu tulevilla laskuilla. Pahoittelemme häiriötä.


Päivitys 13.2.2018

Virheitä laskujen maksuajoissa

8.2.2018 päivätyissä laskuissamme on joidenkin asiakkaiden kohdalla ilmennyt virhe laskun maksuajassa. Virheellisissä laskuissa maksuaika on lyhyempi kuin normaali 14 päivää. Virhe aiheutuu sellaisten asiakkaiden laskuihin, joiden kanssa on erikseen sovittu laskun eräpäivä. Esimerkiksi jos asiakkaan kanssa on sovittu laskujen eräpäiväksi kuun 15. päivä, näyttää 8.2. lähetyissä laskuissa maksuaikaa olevan vain viikko. Olemme korjanneet virheen, ja kaikkien kuluttaja-asiakkaiden 8.2. päivätyillä laskuilla on maksuaikaa 14 päivää laskuun merkitystä eräpäivästä huolimatta. Jatkossa laskuillemme ei voi sopia tiettyä eräpäivää, vaan eräpäivä muodostuu maksuehdon ja laskun päiväyksen mukaisesti.


9.2.2018

Ilmoita meille, mikäli huomaat puutteita laskutustiedoissasi

Uusi asiakastietojärjestelmämme on otettu käyttöön. Ensimmäiset järjestelmällä tehdyt laskut lähtivät asiakkaille eilen. Laskuja lähetetään myös tänään ja viikon 7 aikana.

Siirtyminen uuteen järjestelmään on sujunut hyvin. Yhden virheen olemme kuitenkin huomanneet: Joidenkin asiakkaiden kohdalla, joilla on useampi kuin yksi laskutusosoite, on laskuun saattanut tulostua väärä laskutusosoite. Korjaamme virhettä parhaillaan. Pyydämme asiakkaitamme tarkastamaan saamansa laskun tiedot ja ilmoittamaan meille, mikäli huomaavat siinä virheellistä tietoa.

Keravan Energian asiakaspalvelu: (09) 5849 5526 / asiakaspalvelu@keravanenergia.fi


Takaisin uutisiin