Keravan Energia vaihtaa asiakastietojärjestelmänsä Net Group Nordic Oy:n toimittamaan Syneralliin

19.2.2016

Keravan Energia Oy ja Net Group Nordic Oy ovat aloittaneet yhdessä projektin, jossa Virossa kehitetty Synerall®-asiakastietojärjestelmä lokalisoidaan Suomen energiamarkkinoiden vaatimukset täyttäväksi ja Keravan Energian tarpeisiin sopivaksi.

Synerall® on moderni ja skaalautuva CRM- ja laskutusjärjestelmä energia- ja vesiyhtiöille sekä palveluntarjoajille. Synerall® sisältää kaksi päätuotetta, ydinjärjestelmän (Core) ja asiakasportaalin (Portal) ja siinä yhdistyy asiakkaan sähköisen palvelun tuottaminen sekä yhtiön sisäisten asiakaspalveluprosessien hallinta modernilla tavalla.

Synerall® on virolaisen IT-osaamisen tuloksena energiayhtiöiden tarpeeseen kehitetty tuote ja se on käytössä Viron lisäksi esimerkiksi Iso-Britanniassa ja Omanissa. Keravan Energia on Net Groupin ensimmäinen suomalainen asiakas, jonka toiminta kattaa kaikki energiayhtiön toiminnot sähkön myynnin, sähkön siirron, kaukolämmön ja maakaasun osalta.


"Entinen asiakastietojärjestelmämme alkoi olla pahasti vanhentunut ja esti meitä kehittämästä prosessejamme. Päätimme vaihtaa järjestelmän Syneralliin, sillä sen tarjoama automaatio, prosessien kattava hallinta ja yleinen ketteryys vakuutti meidät." kertoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto ja jatkaa: "Virolainen toimija peittosi suomalaiset kilpailijansa, koska maan it-kulttuuri tuntuu olevan palveluhenkisempää kuin Suomessa. Viron viimeaikaiset huikeat edistysaskeleet digitalisaation saralla ovat vaikuttavia".

"Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Keravan Energian kanssa. On hienoa työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa, joka haluaa aidosti kehittää toimintaansa asiakkaidensa parhaaksi ja uskaltaa tehdä asioita uudella tavalla. Synerall® on tuotteena kehitetty uudistuvien energiamarkkinoiden tarpeisiin. Integraatiot yleisimpiin energia-alalla käytettyihin järjestelmiin järjestyvät nopeasti, sanomavälitys luonnollisesti toimii ja vieläkin enemmän, Synerall® on valmis ja koeteltu ratkaisu Data Hubin arkkitehtuuriin. Kaikki Synerallin käyttöönottavat energiayhtiöt voivat olla varmoja, että ratkaisu elää heidän liiketoimintansa tarpeiden mukaan pitkälle tulevaisuuteen.", kertoo Net Groupin toimitusjohtaja Priit Kongo.


Takaisin uutisiin