KERAVAN ENERGIALTA SAA NYT MYÖS AURINKOPANEELEJA

14.6.2016

Olemme aloittaneet aurinkopaneelien myynnin yhteistyössä Järvenpään Sähkötalon kanssa. Taustalla on asiakkaidemme nopeasti lisääntynyt kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan. Yhteistyön yhtenä tavoitteena on uusiutuvan energian osuuden lisääminen Keski-Uudellamaalla. Aurinkopaneelien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös ilmalämpöpumppuja ja sähköautojen latauspisteitä.

»Tutustu valikoimaan tästä

Kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti, ja buumi näkyy myös alueellamme. Keravan aurinkovoimala käynnistyi alkukeväästä, ja sen myötä asiakkaat ovat kyselleet aurinkopaneeleja myös omille katoilleen.

Aluksi pystyimme tarjoamaan asiakkaillemme vain aurinkovoimalamme tuomaa kokemusta ja tietotaitoa. Kyselyjen lisääntyessä oli selvää, että meidän on laajennettava tuotevalikoimaamme ja tarjottava asiakkaillemme sitä mitä he haluavat. Ensimmäinen askel oli ryhtyä kartoittamaan sopivaa paikallista kumppania.

Sopiva kumppani löytyi Keski-Uudenmaan Kasvu Open -tapahtumasta, jossa Sähkötalo oli hakemassa avaimia liiketoiminnan laajentamiseen. Valitsimme kumppaniksemme Järvenpään Sähkötalon, sillä arvostamme aitoa paikallisuutta. Sähkötalon moderni ja ketterä toimintatapa erottui positiivisesti edukseen.


Takaisin uutisiin