Keravan Energian toiminta jatkuu normaalisti myös poikkeustilanteen aikana

Energian tuotanto ja toimitus on poikkeusoloissakin välttämätöntä. Yhteiskuntamme toimivuus on täysin riippuvainen sähköstä ja lämmöstä. Ehkäistäksemme osaltamme viruksen leviämistä ja varmistaaksemme energian häiriöttömän jakelun keravalaisille ja sipoolaisille, olemme ottaneet käyttöön viranomaisen ohjeiden mukaisia varautumistoimia. Seuraamme koronavirusepidemian tilannetta aktiivisesti ja teemme kaikkemme varmistaaksemme energianjakelun häiriöttömyyden. Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ja sidosryhmiämme ottamaan käyttöön tartuntoja estäviä käytäntöjä.

Henkilöstön välisiä kontakteja kaikissa toimipisteissämme on vähennetty minimiin esimerkiksi ohjaamalla etätöihin kaikki työntekijät, joiden toimenkuva sen mahdollistaa. Kaikki asiakastilaisuudet ja vierailut tiloihimme sekä Keravan biovoimalaitokselle on toistaiseksi peruttu ja palaverit järjestämme pääsääntöisesti sähköisesti etäyhteyksillä. Työmatkustaminen on minimoitu ja olemme suositelleet henkilöstöllemme vapaa-ajan matkustamisen välttämistä. Kaikki matkalta saapuvat työntekijät ohjataan kahden viikon kotikaranteeniin, vaikka oireita ei olisikaan. Henkilöstöämme on ohjeistettu jäämään kotiin pienimmistäkin flunssan oireista. Kotiin on ohjeistettu jäämään myös silloin, jos perheenjäsenellä ilmenee flunssaa.

Henkilöstömme vahvuus on tällä hetkellä normaali. Olemme varautuneet mahdollisiin sairastumisiin varamies- ja päivystysjärjestelyillä, näin ollen mahdolliset sairastumiset eivät vaaranna toimintaamme.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivujemme chat-palvelun välityksellä arkipäivisin klo 9-15.

Asiakaspalvelun yhteystiedot


Takaisin uutisiin