Uudistetut sähkön verkkopalvelu- ja liittymisehdot otettiin käyttöön 17.5.2019

Keravan Energia Oy ja Sipoon Energia Oy ovat ottaneet käyttöön 17.5.2019 alkaen Energiateollisuus ry:n suosittelemat uudistetut yleiset sopimusehdot (Verkkopalveluehdot VPE 2019, Liittymisehdot LE 2019 ja Sähköntoimitusehdot STE 2019). Muutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Verkkopalveluehdot VPE 2019 ja Liittymisehdot LE 2019 koskevat asiakkaitamme, joilla on kanssamme voimassa oleva sähkönsiirto-, mikrotuotanto- tai liittymissopimus. Sähköntoimitusehdot STE 2019 koskevat niitä asiakkaitamme, joilla on kanssamme toistaiseksi voimassa oleva kokonaistoimitussopimus (sekä sähkönsiirtosopimus että toistaiseksi voimassa oleva sähkönmyyntisopimus).

Sopimusehtojen uudistaminen on ollut tarpeen lainsäädännön muutosten sekä olosuhteiden olennaisen muuttumisen vuoksi. Lisäksi sopimusehtojen päivittämisen taustalla ovat vanhentuneiden sopimus- ja hinnoittelujärjestelyjen uudistaminen sekä energiansäästötoimenpiteiden edistäminen. Lisäksi sopimusehtojen määritelmiin ja termeihin on tehty vähäisiä muutoksia, jotka eivät vaikuta sopimussuhteen keskeiseen sisältöön.

Asiakkaalla on oikeus irtisanoa toistaiseksi voimassa oleva sähkönmyyntisopimus 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Lue ehdot kokonaisuudessaan


Takaisin uutisiin