YLEISTIETO­LOMAKE

Tällä lomakkeella voit tehdä ilmoituksen sähköverkkoon kytkemisestä tai pääsulakkeen muutoksesta.

Laskutustiedot

Yleistietolomakkeesta lähtee sähköpostitse vahvistus myös asiakkaalle, sekä ohjeistus sähkösopimusten teosta. Sähköntoimitusta ei voida aloittaa ilman asianmukaisia sähkösopimuksia.

Kiinteistötiedot

Liityntä ja mittaus

Huom: Asiakas vastaa liittymisjohdon peittämisestä ja suojaamisesta sekä kytkemisestä pääkeskukseen. Mikäli johdot eivät ole kytkentäkunnossa sovittuna kytkentäpäivänä, veloitamme turhasta käynnistä palveluhinnastomme mukaisesti.

Mikäli mittareita on enemmän kuin yksi, liitä mukaan monimittarointilomake:

1. Tallenna monimittarointilomake omalle tietokoneellesi tästä linkistä.

2. Täytä lomake. Muista tallentaa!

3. Liitä tallentamasi monimittarointilomake mukaan yleistietolomakkeelle alla olevasta "Valitse tiedosto" -napista. Voit tarvittaessa liittää kaksi tiedostoa.

Sähköurakoitsijan tiedot

Kopio lomakkeesta lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätiedot

Käyttöönottotarkastus

Vakuutan, että sähkölaitteistolle on suoritettu/suoritetaan ennen mittarointia/kytkentää käyttöönottotarkastus määräysten mukaisesti, ja että laitteisto on sellaisessa kunnossa, että se voidaan kytkeä sähköverkkoon ilman vaaraa tai häiriötä.

Liitteet

Ylimääräinen käynti

Mikäli kohde ei ole sovittuna tai toivottuna mittarointi-/kytkentäpäivänä ohjeistuksemme mukaisessa kunnossa, veloitetaan aiheutuneet kustannukset sähkölaitteiston rakentajalta palveluhinnastomme mukaisesti.

Käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.