LÄMPÖ YRITYKSILLE

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto - eikä syyttä. Se on hinnaltaan kilpailukykyinen ja vaivaton ylläpitää, sillä Keravan Energia huolehtii lämmöntoimituksesta ja valvoo jakeluverkkoa vuorokauden ympäri. Asiakkaan ei tarvitse sitoa omia resurssejaan lämmitysjärjestelmän ylläpitoon. Lämmönjakokeskus säädetään asennuksen yhteydessä kiinteistön vaatimusten mukaiseksi, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia asetuksista ja säädöistä. Keravan Energian asiantuntijat ovat asiakkaan käytettävissä ja apuna kaikissa lämmitysasioissa.

Kaukolämmön hintakehitys on vakaata ja maltillista monipuolisen polttoainevalikoiman ansiosta. Hintoja tarkistetaan normaalisti kerran vuodessa lähinnä polttoainehintojen ja -verojen muutosten vaikutusten mukaisesti. Keravalla kaukolämpö tehdään pääosin biopolttoaineilla, joihin ei kohdistu verojen korotuspaineita kuten fossiilisiin polttoaineisiin.

»Lue lisää kaukolämmöstä


Maakaasu

Toimitamme yritysasiakkaille maakaasua Alikeravalla ja Sipoon Söderkullassa. Maakaasu soveltuu erityisesti niille yrityksille, joiden prosesseissa tarvitaan korkeaa lämpötilaa. Maakaasu palaa puhtaasti, sillä on korkea hyötysuhde eikä sen poltosta synny hiukkaspäästöjä eikä tuhkaa. Maakaasu on ympäristöystävällisin fossiilinen polttoaine.

»Lue lisää maakaasusta


Prosessihöyry

Toimitamme höyryä suurten ja pienten teollisuusyritysten tarpeisiin.


Räätälöidyt ratkaisut

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan kustannustehokkaimman energiaratkaisun. Tarpeen vaatiessa rakennamme asiakkaalle vaikka oman lämpökattilan. Ota yhteyttä!Ota yhteyttä

lampopalvelu@keoy.fi
p. (09) 5849 5558

Kaukolämpö- ja maakaasuverkon viat: (09) 242 0719