Hyppää sisältöön

Sähkön ja kaukolämmön jakelukeskeytykset

Sähkön jakelukeskeytykset

Sähkönjakelun keskeytyskartta

Kaukolämmön jakelukeskeytykset

KAUKOLÄMMÖN KESKEYTYKSET

Sähkökatko – mistä tietoa, miten toimia?

KESKEYTYSKARTTA

Keskeytyskartassamme osoitteessa keskeytykset.keoy.fi näkyvät viat ovat keskijännitevikoja, jotka ovat jo tiedossamme. Päivitämme keskeytyskarttaan viankorjauksen tilannetta ja häiriön arvioidun keston.

VIKAILMOITUS

Mikäli tiedät vikapaikan (esim. puu kaatunut johdolle), soita vikapäivystysnumeroomme 020 690 590 ja kerro tietosi – näin nopeutat viankorjausta. Voit myös tehdä vikailmoituksen sähköisesti osoitteessa kerava.aidonone.com.

TARKISTA MYÖS SULAKKEET

Jos sähköt puuttuvat vain sinulta, ja vikaa ei näy keskeytyskartassa, vika voi olla esimerkiksi kiinteistösi pääsulakkeissa. Lue miten tarkistat sulakkeesi sähköhäiriötilanteessa. 

Suunnitellut keskeytykset ilmoitetaan aina asiakkaille

Suunnitelluista sähkönjakelun keskeytyksistä ilmoitetaan asiakkaille aina ennakkoon. Joskus tulee tilanteita, että keskeytystä ei voida sääolosuhteiden tai teknisten syiden takia toteuttaa. Yleensä peruutustieto tulee verkkoyhtiölle niin lähellä toteutusajankohtaa, että asiakkaille ei postitse ehditä ilmoittaa peruuntumisesta. Peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla asiakkaille, jotka ovat sallineet tiedotteiden lähetyksen asiakasportaalissa: portal.keravanenergia.fi

Sulje