Hyppää sisältöön

Sähköauton latauspiste kotiin

Onko sinulla jo sähköauto, tai onko sähköauton hankinta sinulle pian ajankohtaista? Oletko pohtinut, kuinka sähköauton lataaminen kotona järjestyy?

Sähkö- ja hybridiautoja ei suositella ladattavaksi tavallisesta lämmityspistorasiasta, sillä niitä ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa suuritehoista kuormitusta. Turvalliseen sähköauton lataamiseen suosittelemme type 2 -liittimellä varustettua latauslaitetta. Laitteemme on suunniteltu kestämään Suomen haastavia sääolosuhteita.

Meiltä saat tarpeisiisi mitoitetun sähköauton latauslaitteen helposti avaimet käteen -toimituksella. Toimitamme ja asennamme latauspisteitä kaikkialle Suomeen! Jos asut kerrostalossa, lue lisää taloyhtiöiden latausratkaisuista täällä.

Sähköauton latauspisteen hinta asennuksella

1 415 €

Hinta sisältää asennuksen 10 metrin kaapeloinnilla seinälle, läpiviennin lautaseinään sekä tarvittavat seinäkiinnikkeet. Muut mahdolliset asennustyöt laskutetaan erikseen toteuman mukaan.

Voit maksaa latauspisteen myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton. Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Garo sähköauton latauspiste

Jätä tarjouspyyntö:

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Sulje