Hyppää sisältöön

Sähköauton latauspiste kotiin

Onko sinulla jo sähköauto, tai onko sähköauton hankinta sinulle pian ajankohtaista? Oletko pohtinut, kuinka sähköauton lataaminen kotona järjestyy?

Sähkö- ja hybridiautoja ei suositella ladattavaksi tavallisesta lämmityspistorasiasta, sillä niitä ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa suuritehoista kuormitusta. Turvalliseen sähköauton lataamiseen suosittelemme type 2 -liittimellä varustettua latauslaitetta. Laitteemme on suunniteltu kestämään Suomen haastavia sääolosuhteita.

Meiltä saat tarpeisiisi mitoitetun sähköauton latauslaitteen helposti avaimet käteen -toimituksella. Toimitamme ja asennamme latauspisteitä seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

JOS ASUT KERROSTALOSSA TAI RIVITALOSSA, LUE LISÄÄ TALOYHTIÖIDEN LATAUSPISTEISTÄ TÄÄLLÄ

Sähköauton latauspisteen hinta asennuksella

Latausaseman hinta asennuksella

1 475 €

Hinta sisältää asennuksen 10 metrin kaapeloinnilla seinälle, läpiviennin lautaseinään sekä tarvittavat seinäkiinnikkeet. Muut mahdolliset asennustyöt laskutetaan erikseen toteuman mukaan.

Voit maksaa latauspisteen myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton.
 Laske sopiva kuukausierä laskurilla

Jätä tarjouspyyntö:

Annamme sinulle mielellämme tarjouksen latauspisteestä. Nopeimmin saat tarjouksen, kun jätät tietosi alla olevalla lomakkeella.  Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi. Toimitamme ja asennamme latauspisteitä seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Sulje
Search