Hyppää sisältöön
Kausisähkö
Toistaiseksi voimassa oleva

Biosähkö

Jos haluat tukea ympäristöystävällisen, energian tuotantoa ja kotimaisia biopolttoaineita, on valintasi Biosähkö. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus sopii sinulle, joka et halua uusia sopimustasi määräajoin. Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa. Kausisähkössä talviarkipäivän energiamaksu on voimassa 1.11. – 31.3. ma – pe klo 07.00 – 22.00.
Energiamaksu Muu Aika 6,95 snt / kWh
Energiamaksu Talviarkipäivä 8,25 snt / kWh
Perusmaksu 3,00 € / kk

Haluatko tukea ympäristöystävällisen energian paikallista tuotantoa, kotimaisia polttoaineita ja suomalaista työtä? Biosähkö tuotetaan Keravan biovoimalaitoksessa puhtaalla puulla, pääosin metsänhoidon tähteistä saaduilla hakkeilla.

Bioenergia ei lisää hiilidioksidipäästöjä. Biomassan poltossa vapautuu saman verran hiilidioksidia, kuin vastaavan biomassan hajotessa luonnossa, mutta tämä hiili sitoutuu takaisin kasvaviin metsiin. Korvaamalla fossiilisia polttoaineita biomassalla voidaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja myös muita energiantuotannon haittavaikutuksia, kuten raskasmetalli- ja rikkipäästöjä. Kotimaisten biomassojen hyödyntäminen edistää myös energiantuotannon omavaraisuutta ja huoltovarmuutta, ja luo uusia työpaikkoja.

Sulje