Hyppää sisältöön

Kiinnitys10

Yritysten turvallinen ja edullinen sähkösopimus, jonka hinta kiinnitetään kymmenessä erässä.

Ei riskiä hinnankiinnityksen ajankohdasta

Hinnankiinnitysten hajauttaminen kymmeneen osaan minimoi hintariskit.

Ei pitkiä sopimuksia ja sitoutumista

Ei monivuotisia sopimuksia – Kiinnitys10-sopimus tehdään vuodeksi kerrallaan.

Ei ylimääräisiä kuluja ja konsulttipalkkioita

Maksat vain sähköstä – ei ylimääräisiä kuluja tai hinnankiinnityspalkkioita.

Kiinnitys10 on kehitetty asiakkaidemme tarpeesta. Monesti yritysten sähkösopimusta tehdessä asiakkaiden on vaikeaa päättää, millä hetkellä on kannattavinta lyödä sähkön hinta lukkoon tuleviksi vuosiksi. Tavanomaisesti sähkön hinnan kiinnitystä on voinut hajauttaa vain konsulttien välityksellä, mutta tällöin konsulttipalkkiot nostavat sähkön hintaa.

Kiinnitys10 on turvallinen ja edullinen yritysten sähkötuote: et maksa turhia konsulttipalkkioita hinnan kiinnityksestä etkä joudu ottamaan riskiä kertaluontoisesta hinnankiinnityksestä. Kiinnitys10-tuotteessa hinta kiinnitetään kymmenessä osassa, jolloin toteutuva hinta on kiinnitysten keskiarvo – saat aina hyvän hinnan. Sopimus solmitaan määräaikaisesti vuodeksi kerrallaan, et siis joudu sitoutumaan useiden vuosien sopimukseen.

Esimerkki sähkönhinnan määräytymisestä Kiinnitys10-tuotteella.

  • Kiinnitys10 sopii asiakkaalle, joka haluaa varmistaa keskipitkällä aikavälillä sähkönhankinnan hintatason ja minimoida sopimuskauden voimakkaat hintavaihtelut, kun hinta kiinnitetään vuosijohdannaisilla.
  • Tukee asiakkaan oman liiketoiminnan kehittymistä optimoimalla energiainvestoinnit tehokkaasti. Asiakas saa ennustettavuutta toimintaansa sekä kilpailukykyisen hinnan ilman ylimääräisiä kustannuksia.
Sulje