Hyppää sisältöön

Kuukausihintainen latauspalvelu

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön tai yrityksille kiinteään kuukausihintaan. Laitteet, asennus ja ylläpito sisältyvät palvelun kuukausimaksuun, jota sähköauton lataajat maksavat valitsemansa paketin mukaisesti. Toimitamme sähköautojen latauspisteitä kaikkialle Suomeen.

Nosta kiinteistön arvoa

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 

Varmista turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja mutkatonta sähköauton omistajille. 

Uusi liittymä tarvittaessa

Jos olemassa olevan sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Latauspalvelulla varmistat, että sähköä riittää sähköautoilijoille nyt ja tulevaisuudessa

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Vuokraa laitteet ja ylläpito – alkaen vain 15€/kk

Kuukausihintainen sähköauton latauspalvelu sisältää kaiken tarpeellisen, jotta käyttäjät voivat ladata sähkö- ja hybridiautoja vaivattomasti. Latauslaitteet, asennus ja ylläpito sisältyvät palvelun kuukausimaksuun, jota sähköauton lataajat maksavat valitsemansa latauspaketin mukaisesti. Taloyhtiö/yritys kustantaa siis vain sähköauton latauspisteistä niiden kartoituksen ja latausvalmiuden. (Taloyhtiöiden ja yritysten hinnat alv. 0%) 

Taloyhtiö/yritys kustantaa vain latausvalmiuden (1500 €) ja kartoituksen (350 €)

Keravan Energia vastaa
laitteiden ylläpidosta

Lataajat maksavat kuukausittain
latauspisteen käytöstä
valitsemansa paketin mukaisesti

Latauspaketit ja laitteet sähköauton lataajille

Kuukausimaksullisen latauspaketin hinta sisältää latauspisteen, asennuksen, huollon sekä ylläpidon. Lataajan kuluttama sähkö tilitetään toteutuneen kulutuksen mukaan taloyhtiölle/yritykselle. Hinnat sis. alv 24 %. 

Paketti 1
Tavallinen lataus

Sähköauton latauspiste SuperSchuko

Pistorasia SuperSchuko –  2 pistokepaikkaa 3,6 kW


15 €/kk
kun käytössä

on 2 paikkaa

25 €/kk
kun käytössä
on 1 paikka


1. Latauspaketilla hybridiauton akun saa ladattua täyteen 6-8 tunnissa ja sähköauton noin vuorokaudessa.

Paketti 2
Keskinopea lataus

Sähköauton latauspiste Type 2-pistoke 3,6 kW

Type 2-pistoke 3,6 kW


40 €/kk


2. Latauspaketin keskinopealla latauksella hybridiauton akun saa täyteen noin 3-4 tunnissa ja sähköauton noin 10-12 tunnissa.

Paketti 3
Nopea lataus

Sähköauton latauspiste Type-2 pistoke 11 kW

Type 2-pistoke 11 kW


55 €/kk


3. Latauspaketin nopealla latauksella hybridiauton akun saa täyteen vajaassa kahdessa tunnissa. Täyssähköauton akku täyttyy noin 4-5 tunnissa.

Lisätiedot

myyntipalvelu@keoy.fi

p. (09) 5849 5562

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu  sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.
  • Drop files here or

    Max. file size: 1 MB.

      Voit halutessasi lähettää meille kuvia kohteesi potentiaalisesta asennuspaikasta.

    Sulje
    Search