Hyppää sisältöön

Kuukausihintainen latauspalvelu

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön tai yrityksille kiinteään kuukausihintaan. Laitteet, asennus ja ylläpito sisältyvät palvelun kuukausimaksuun, jota sähköauton lataajat maksavat valitsemansa paketin mukaisesti. Toimitamme sähköautojen latauspisteitä kaikkialle Suomeen.

Nosta kiinteistön arvoa

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 

Varmista turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja mutkatonta sähköauton omistajille. 

Uusi liittymä tarvittaessa

Jos olemassa olevan sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Latauspalvelulla varmistat, että sähköä riittää sähköautoilijoille nyt ja tulevaisuudessa

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Vuokraa laitteet ja ylläpito – alkaen vain 15€/kk

Kuukausihintainen sähköauton latauspalvelu sisältää kaiken tarpeellisen, jotta käyttäjät voivat ladata sähkö- ja hybridiautoja vaivattomasti. Latauslaitteet, asennus ja ylläpito sisältyvät palvelun kuukausimaksuun, jota sähköauton lataajat maksavat valitsemansa latauspaketin mukaisesti. Taloyhtiö/yritys kustantaa siis vain sähköauton latauspisteistä niiden kartoituksen ja latausvalmiuden. (Taloyhtiöiden ja yritysten hinnat alv. 0%) 

Taloyhtiö/yritys kustantaa vain latausvalmiuden (1500 €) ja kartoituksen (350 €)

Keravan Energia vastaa
laitteiden ylläpidosta

Lataajat maksavat kuukausittain
latauspisteen käytöstä
valitsemansa paketin mukaisesti

Latauspaketit sähköauton lataajille

Kuukausimaksullisen latauspaketin hinta sisältää latauspisteen, asennuksen, huollon sekä ylläpidon. Lataajan kuluttama sähkö tilitetään toteutuneen kulutuksen mukaan taloyhtiölle/yritykselle. Hinnat sis. alv 24 %. 

Paketti 1
Tavallinen lataus


alk. 15 €/kk

Sisältää 3,6 kW-latausaseman (Pistorasia SuperSchuko).

1 latauspaketilla hybridiauton tyhjän akun saa ladattua täyteen 6-8 tunnissa ja sähköauton noin vuorokaudessa.

Paketti 2
Keskinopea lataus


40 €/kk

Sisältää 3,6 kW-latausaseman (Type 2-pistoke).

2 latauspaketin keskinopealla latauksella voit ladata hybridiauton tyhjän akun täyteen noin 3-4 tunnissa ja sähköauton noin 10-12 tunnissa.

Paketti 3
Nopea lataus


55 €/kk

Sisältää 11 kW-latausaseman (Type 2-pistoke).

3 latauspaketin nopealla latauksella saat hybridiauton tyhjän akun täyteen vajaassa kahdessa tunnissa. Täyssähköauton akku täyttyy noin 4-5 tunnissa.

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu  sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.

Sulje