«Takaisin


AURINKOPANEELIT PIENENTÄVÄT SÄHKÖ­­LASKUA

Aurinkopaneelit yleistyvät Suomessa vinhaa vauhtia, eikä ihme; aurinkopaneelien avulla voit tuottaa itsellesi aurinkosähköä turvallisesti ja huolettomasti. Aurinkopaneelit ovat ekologinen valinta, sillä aurinkosähkö on päästötöntä uusiutuvaa energiaa suoraan puhtaasta luonnosta.

Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat tehokkaita ja kestäviä, eivätkä ne tarvitse huoltoa. Aurinkopaneelien tuotto Suomessa on pohjoisesta sijainnista huolimatta hyvällä tasolla, kunhan ne vain kohdistetaan oikein. Me autamme sinua mitoittamaan tarpeisiisi parhaiten sopivan aurinkopaneelijärjestelmän kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme aurinkopaneelit avaimet käteen -toimituksella - kartoituksesta käyttöönottoon. Kaikki tuotteemme ovat sähköverkkoon kytkettäviä aurinkopaneeleja, jotka muuttavat auringon säteilyn suoraan käyttösähköksi.

Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Aurinkopaneelimme toimitetaan aina asennettuna.


Myy aurinkopaneelien tuottama ylimääräinen sähkö meille!

Ei haittaa, vaikka et pystyisi kuluttamaan kaikkea aurinkopaneeleilla tuottamaasi sähköä: me ostamme ylijäämäsähkösi samalla hinnalla, jolla sinä ostat sähköä meiltä! Jokainen aurinkopaneelien tuottama kilowatti tuo sinulle rahallista hyötyä.

Etu koskee kuluttaja-asiakkaita, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus.

Etu on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva sähkösopimus kans­samme. Etu koskee myös verkkomme ulkopuolisia asiakkaita.

Jos sinulla ei ole vielä sähkösopimusta kanssamme, tee se tästä.

Kysy lisää:
myynti@keravanenergia.fi
p. (09) 584 9550


aurinkopaneelit rahoituksella


aurinkopaneeli

Muista hyödyntää aurinkopaneelien hankinnassa kotitalousvähennys ja energiatuet

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneeli-investoinnin työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Tietoa tuista FinSolar-hankkeen sivuilla

Tietoa tuista Motivan sivuilla

Tietoa maatilojen investointituista MaVi:n sivuilla

Tietoa yrityksen investointituen hakemiseen Tekesin sivuilla
Seuraa aurinkopaneelien tuotantoa netissä

Aurinkovoimalan mukana saat kattavan raportointi- ja seurantatyökalun. Voit tarkkailla aurinkopaneeliesi tuotantoa reaaliajassa netin tai mobiili-applikaation välityksellä.

Kuva on esimerkki. Seurantapalvelun ulkoasu ja sisältö on riippuvainen inverterin merkistä ja se voi vaihdella järjestelmän koosta riippuen.
#


#


#


Hinnat sis. alv 24 %. Yllä aurinkopaneelien esimerkkikokoonpanojen hintoja. Myös muunlaisia paketteja saatavilla. Hinnat ovat alkaen-hintoja ja sisältävät kartoituksen, voimalan laitteet ja asennustyön. kWp=huipputeho auringon paistaessa otollisimmin.


OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä. Ei haittaa, jos et osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Asiantuntijamme selvittää tarvittavat tiedot kartoituskäynnillä. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Sähkötalon kanssa.