Hyppää sisältöön

Keravan Energia -sovellus

Sovelluksessa voit seurata kulutustietojasi päivä- ja tuntikohtaisesti sekä pidemmän aikavälin tasolla, kuten viikon, kuukauden tai jopa vuoden. Sovellus toimii laskuarkistona ja näet aina uusimman laskusi täällä. Jos sinulla on useampi sähkö- tai sähköverkkosopimus, kaikkien sopimusten tiedot löytyvät sovelluksesta. Sopimustiedoista näet mm. voimassaoloajan ja hintatietoja. Ajankohtaisesta markkinahinnasta voit tarkistaa sekä päivän että kuukauden keskiarvon ja korkeimman hinnan. Jos sinulla on kaukolämpösopimus, näet myös kaukolämmön kulutustietoja.

Mitä voit tehdä sovelluksella?

Keravan Energia -sovelluksen ominaisuuksia ovat mm.

 • Kulutustiedot, niin sähköstä kuin kaukolämmöstä
 • Uusin lasku ja laskuarkisto
 • Sopimustiedot, mm. sähkö-, verkko- ja kaukolämpösopimus
 • Ajantasainen markkinahinta

Lataa sovellus

Miten saat sovelluksen toimimaan itsellesi?

 1. Lataa sovellus ensin sovelluskaupastasi.
 2. Avaa sovellus ja tee vahva tunnistautuminen pankkitunnuksillasi Telian kautta. Sovellus luotsaa sinut tämän prosessin läpi. Huom. sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä sovellukseen.
 3. Jos sinulla on sähkösopimus tai sähköverkonsopimus Keravan Energian tai Sipoon Energian kanssa, näet heti ensimmäisellä sivulla kaikki sopimuksesi.
 4. Valitse toivottu sopimus, niin voit tarkastella sen tietoja lähemmin.
 • Sähköm. = Sähkönmyyntisopimus
 • Verkkos. = Verkkomyyntisopimus

Seuraa kulutustasi

Sähkösopimustyypistä huolimatta voit seurata kulutustasi päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Myös verkko- ja lämpöasiakkaamme näkevät kulutustietonsa. Kaukolämpö näkyy kuitenkin vain kuukausitasolla.

Vertaile kulutustietojasi

Voit myös verrata kulutustasi eri ajanjaksoina toisiinsa, niin näet onko kulutuksesi vähentynyt tai lisääntynyt.

 

Laskuarkisto

Laskuarkistossa näet aina uusimman laskusi sekä vanhat laskut. Näet laskusi eräpäivät ja laskunumerot. Huom. Laskut avautuvat omaan ikkunaan, joka sulkeutuu kun painat valmis-painiketta vasemmassa yläkulmassa.

Sopimustietosi

Sopimustiedoissa näet millainen sähkösopimus sinulla on ja millaiseen hinnoitteluun se perustuu. Kaikissa sopimusmuodoissa näkyy sopimuksen alkamis- ja loppumispäivä, ellei tuote ole toistaiseksi voimassa.

 • Fiksusähkö-sopimuksessa (pörssisähkösopimuksessa) näkyy marginaali, eli välityspalkkio, sekä perusmaksu.
 • Perussähkössä, meidän määräaikaisessa sähkösopimuksessamme, näet kiinteän hinnan mitä maksat per kilowattitunti sekä perusmaksun.
 • Varttisähkö-sopimuksessa näet kolmen kuukauden syklein muuttuvan kiinteän sähkön hintasi sekä perusmaksun.
 • Joustosähkössä näet kiinteän lähtöhinnan ja perusmaksun.

Huom. Sähkösopimusta ei vielä voi irtisanoa sovelluksessa, sitä varten sinun on kirjauduttava Omille sivuille.

Seuraa sähkön markkinahintaa

Seuraamalla pörssisähkön hintavaihteluja opit milloin sähkö on halpaa ja milloin kalliimpaa. Tämä on tärkeää silloin kun sinulla on Fiksusähkösopimus, eli meidän pörssisähkösopimuksemme, joka perustuu suoraan pohjoismaiseen sähköpörssiin Nord Pool.

Markkina-kohdassa näet pörssisähkön hinnan tunti-, päivä- ja kuukausitasolla ja saat tietää päivän keskiarvon sekä päivän korkeimman hinnan.

Tutustu Fiksusähköön

Fiksusähkö on Keravan Energian pörssisähkösopimus, joka on toistaiseksi voimassa. Muista, että pörssisähkön hinta vaihtelee päivittäin ja voi ajoittain nousta korkealle laskeutuakseen seuraavana päivänä jopa pariin senttiin. Fiksusähkö antaa sinulle vapauden vaihtaa sähkösopimusta kun haluat.

Lue lisää

arc

Asiakaspalaute sovelluksesta

Sovellusta kehitetään ajoittain ja otamme mielellämme vastaan kaikki palauteet sekä kehitystoiveita ja -ideoita, jotta saamme juuri sellaisen energiasovelluksen kuin sinä haluat!

Anna palautetta

Sulje
Search