Hyppää sisältöön

Keravan Energia -yhtiöiden saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palveluita www.keravanenergia.fi sekä www.sipoonenergia.fi ja on laadittu / päivitetty 01.01.2021. Keravan Energia -yhtiöiden sähköisiä palveluja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Energiayhtiöiden digitaalisten palvelujen tulee olla WCAG-ohjeistuksen mukaisesti AA-tason kriteeristön täyttäviä.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto vastaa WCAG-kriteeristön AA-tason saavutettavuusvaatimuksia. Saavutettavuuden arviointi perustuu sivuston ylläpitäjän omaan testaukseen ja arvioon.

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille avoimella palautelomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon – linkki avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde: 0295 016 000

Sulje
Search