Hyppää sisältöön

Sponsorointi

Keravan Energia -yhtiöt tukevat paikallista hyvinvointia ja alueen elinvoimaisuutta sponsoroimalla liikunta- ja kulttuuriseuroja ja -hankkeita.

Haluamme jakaa hyvää energiaa alueemme asukkaille

Keitä sponsoroimme?

Sponsoroinnin kohteena ovat paikalliset liikunta- ja kulttuuriseurat sekä -hankkeet. Tuen tarkoituksena on mahdollistaa harrastaminen alueemme asukkaille, ja painotamme etenkin lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa. Emme sponsoroi poliittisesti tai uskonnollisesti sitoutuneita organisaatioita. Lisäksi sponsorointimme painottuu seuroihin ja järjestöihin – emme siis sponsoroi myöskään yksittäisiä henkilöitä tai pieniä yksittäisiä tapahtumia.

Jalkapalloja tekonurmella.

Mitä edellytämme?

Keravan Energian ja Sipoon Energian myöntämä tuki on aina vastikkeellista. Edellytämme vastineeksi esimerkiksi digi-, logo- tai tapahtumanäkyvyyttä.

Aurinkoisen Jalkapallokoulun iloisia pelaajia Kalevan tekonurmella

Sponsorointifilosofiamme

Olemme paikallinen energiayhtiö, jonka tarkoituksena ei ole kerätä voittoja omistajilleen, vaan mahdollistaa hyvinvointia alueellamme. Haluamme luoda paikallista hyvinvointia tukemalla paikallista kulttuuri- ja urheilutoimintaa, jotta mahdollisimman monella nuorella olisi harrastus ja mielekästä tekemistä. Lisäksi panostamme vastuullisiin tekoihin huolehtimalla verkkoalueemme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ottamalla huomioon sekä ilmaston että asukkaat.

Työtä yhteisen hyvän eteen

Tuemme vuosittain paikallista kulttuuri- ja urheilutoimintaa sekä muita alueen elinvoimaisuutta tukevia seuroja ja järjestöjä.

armas
Bodonos Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat KJT Hockey Keski-uudenmaan yleisurheilu
Spirit Shaking Cheerleaders
Sulje
Search