Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille ja yrityksille

Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset.

Kiinteistön arvonnousu

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. Sähköautojen latausmahdollisuus kasvattaa myös asukastyytyväisyyttä. 

Turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla luotettavan sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja helppoa sähköauton omistajille ja taloyhtiölle. 

Vastuullinen toiminta

Fossiilista polttoaineista luopuminen on tulevaisuutta. Asentamalla kiinteistöön hybridi- ja sähköautojen latauspisteet mahdollistetaan niiden käytön lisäämistä ja edistetään vihreiden polttoaineiden käyttöä.

Laajennusmahdollisuus

Jo muutamalla latauspisteellä pääsee hyvin alkuun. Sähkö- ja hybridiajoneuvojen määrä kasvaa kuitenkin jatkuvasti, joten jo alkukartoituksessa on hyvä suunnitella laajennuspisteiden laajennusta. Asentamalla valmius laajennukselle helpottaa työtä tulevaisuudessa.

Lasku kulutuksen mukaan

Asentamalla järjestelmään dynaamisen kuormanhallinnan voidaan varmistaa sähkön riittävyys kaikille. Saman hallinnan kautta voidaan laskuttaa jokainen käyttäjä oman kulutuksensa mukaisesti.

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Jätä tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa 350 euroa (alv 0 %). Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.

Tarjoamamme merkit

Myymämme sähköauton latausasemat ovat luotettavia ja tehokkaita.
Olemme pyrkineet pitämään valikoimamme laajana, jotta voimme löytää oikeat laitteet mahdollisimman moniin eri kohteisiin ja käyttötarkoituksiin.
Tutustu valikoimaamme tai tee tarjouspyyntö ja voimme yhdessä suunnitella teille parhaan ratkaisun.

Teemme myös sähköautojen latauspisteiden kartoituksia

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautojen lataus taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin mitoitetaan oikein ja se on pitkäikäinen, on lähtötilanne kartoitettava huolella. Meiltä saat luotettavan sähköauton latauspisteen kartoituksen taloyhtiöön.
Kartoituksen hinta on 350€ (sis. alv 0 %).

Tilaa kartoitus

Lue lisää SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEIDEN KARTOITUksesta

eParking kumppanina sähköauton latauksessa

Keravan Energian kumppanina sähköauton latausasemien hallinnassa toimii eParking. eParking on kotimainen pysäköinnin etähallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan ohjata parkkipaikkoja sekä latauspisteitä verkkoselaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Suomessa on jo yli 85 000 eParking-latausasemaa, joista yli 11 000 julkisia latausasemia.

Lue lisää

Yhä useammat taloyhtiöt ovat huomanneet kasvavan tarpeen tarjota sähköautojen latausasemia asukkaiden käyttöön. Tämä kehitys ei ainoastaan ole ekologisesti kestävää, vaan myös taloudellisesti ja asukasystävällisesti järkevää. Uudet latausasemat paitsi palvelevat yksittäisiä asukkaita, myös voivat vaikuttaa yhtiön arvon nousuun positiivisesti.

  1. Ympäristöystävällisyys ja ilmastotavoitteet

   Sähköautojen yleistyminen on keskeinen osa ilmastotavoitteiden saavuttamista. Tarjoamalla latausmahdollisuuden asukkailleen, taloyhtiöt voivat edistää vähäpäästöisten liikkumisvaihtoehtojen käyttöönottoa ja omalta osaltaan vähentää liikenteen päästöjä.

  2. Asukasmukavuus ja houkuttelevuus

   Sähköauton omistajille helppo ja saavutettavissa oleva latausmahdollisuus lisää taloyhtiön houkuttelevuutta. Nykyaikainen latausinfrastruktuuri on hyvä kilpailuvaltti taloyhtiölle.

  3. Arvon nousu

   Sähköautojen latausasemien tarjoaminen voi vaikuttaa positiivisesti kiinteistön arvoon. Asunto-osakeyhtiöiden arvon kehitykseen vaikuttaa yhä enemmän ympäristöystävällisyyteen ja kestävyyteen liittyvät tekijät. Hankkimalla modernit sähköauton latauspisteet taloyhtiöön on mahdollista nostaa taloyhtiön kiinnostavuutta ja siten myös sen markkina-arvoa.

  4. Lisätulot ja investoinnin tuotto

   Monet taloyhtiöt näkevät latausasemat myös taloudellisesti kannattavana sijoituksena. Asukkailta saatavien latausmaksujen kautta taloyhtiö voi luoda uusia tuloja, jotka voivat osaltaan kattaa latausasemien asennus- ja ylläpitokustannuksia. Dynaamisen kuormanhallinnan avulla voidaan varmistaa sähkön riittävyys kaikille ja saman hallinnan kautta voidaan laskuttaa jokaista käyttäjää heidän oman kulutuksensa mukaisesti.

  5. Tulevaisuuden valmius


   Sähköautojen yleistyminen on väistämätön trendi, ja latausinfrastruktuurin luominen osoittaa taloyhtiön olevan valmis tulevaisuuden muutoksiin. Vaikka latausasemien hankinta ei olisi juuri nyt ajankohtaista, on esimerkiksi sähkö- tai piharemontin yhteydessä hyvä miettiä jo ennakkoon tarvittavan valmiuden hankkimista. Taloyhtiön on mahdollista tilata sähköauton latausasema kartoitus, joka ei sido vielä mihinkään, mutta antaa hyvän kuvan siitä millainen ratkaisu olisi yhtiöön sopivin.

Latauspiste Mannerheimin hevospilttuuseen!

Näin järjestimme latauksen lähes 100-vuotiaaseen taloyhtiöön Helsingin Pohjoisrantaan.

Lue lisää

arc

sähköauton lataus ikoni

Kuukausihintaisen latauspalvelun käyttäjä: tilaa latauspaketti

Kun pysäköintialueelle on avattu latausvalmius, voit tilata latauspisteen helposti sähköisellä lomakkeella. Huom: lomake on tarkoitettu niiden taloyhtiöiden asukkaille, jotka jo ovat kuukausihintaisen latauspalvelun piirissä.

Siirry tilaamaan

kerrostalon ja taloyhtiön ikoni

Taloyhtiö tilaa latauspisteiden latausvalmiuden

Sähkömies-ikoni

Keravan Energia vastaa latauspisteiden ylläpidosta

Henkilö ikoni

Käyttäjät tilaavat kuukausihintaisen latauspaketin

Sulje
Search