Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet yrityksille ja taloyhtiöille

Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset.

Nosta kiinteistön arvoa

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 

Varmista turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja mutkatonta sähköauton omistajille. 

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Teemme myös sähköautojen latauspisteiden kartoituksia

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautojen lataus taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin mitoitetaan oikein ja se on pitkäikäinen, on lähtötilanne kartoitettava huolella.

Lue lisää sähköauton latauspisteiden kartoituksesta

Latauslaitteet

Sähköauton latauspiste SuperSchuko

Pistorasia SuperSchuko 3,6 kW


SuperSchukon latauslaitteella saat sähköauton akun täyteen 6–8 tunnissa ja sähköauton noin vuorokaudessa. Kiinnitys tehdään seinään tai pylvääseen.

Sähköauton latauspiste Type 2-pistoke 3,6 kW

Type 2-pistoke 3,6 kW


3,6 kW Type 2 -latauslaitteella saat hybridiauton akun täyteen noin 3–4 tunnissa ja sähköauton noin 10–12 tunnissa. Kiinnitys tehdään seinään tai pylvääseen.

Sähköauton latauspiste Type-2 pistoke 11 kW

Type 2-pistoke 11 kW


11 kW Type 2 -latauslaitteella saat hybridiauton akun täyteen vajaassa kahdessa tunnissa. Täyssähköauton akku täyttyy noin 4–5 tunnissa. Kiinnitys tehdään seinään tai pylvääseen.

Tee tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.

Latauspiste Mannerheimin hevospilttuuseen!

Näin järjestimme latauksen lähes 100-vuotiaaseen taloyhtiöön Helsingin Pohjoisrantaan.

Lue lisää

arc
Sulje
Search