Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet yrityksille ja taloyhtiöille

Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset.

Kiinteistön arvonnousu

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. Sähköautojen latausmahdollisuus kasvattaa myös asukastyytyväisyyttä. 

Turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla luotettavan sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja helppoa sähköauton omistajille ja taloyhtiölle. 

Vastuullinen toiminta

Fossiilista polttoaineista luopuminen on tulevaisuutta. Asentamalla kiinteistöön hybridi- ja sähköautojen latauspisteet mahdollistetaan niiden käytön lisäämistä ja edistetään vihreiden polttoaineiden käyttöä.

Laajennusmahdollisuus

Jo muutamalla latauspisteellä pääsee hyvin alkuun. Sähkö- ja hybridiajoneuvojen määrä kasvaa kuitenkin jatkuvasti, joten jo alkukartoituksessa on hyvä suunnitella laajennuspisteiden laajennusta. Asentamalla valmius laajennukselle helpottaa työtä tulevaisuudessa.

Lasku kulutuksen mukaan

Asentamalla järjestelmään dynaamisen kuormanhallinnan voidaan varmistaa sähkön riittävyys kaikille. Saman hallinnan kautta voidaan laskuttaa jokainen käyttäjä oman kulutuksensa mukaisesti.

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Jätä tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.

Latauslaitteet

Sähköauton latauspiste SuperSchuko

Pistorasia SuperSchuko 3,6 kW


SuperSchukon latauslaitteella saat hybridiauton akun täyteen 6–8 tunnissa ja sähköauton noin vuorokaudessa. Kiinnitys tehdään seinään tai pylvääseen.

Sähköauton latauspiste Type-2 pistoke 11 kW

Type 2-pistoke 11 kW


11 kW Type 2 -latauslaitteella saat hybridiauton akun täyteen vajaassa kahdessa tunnissa. Täyssähköauton akku täyttyy noin 4–5 tunnissa. Kiinnitys tehdään seinään tai pylvääseen.

Teemme myös sähköautojen latauspisteiden kartoituksia

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautojen lataus taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin mitoitetaan oikein ja se on pitkäikäinen, on lähtötilanne kartoitettava huolella. Meiltä saat luotettavan sähköauton latauspisteen kartoituksen taloyhtiöön.

Tilaa sähköauton latauspisteiden kartoitus taloyhtiöön

ARA-tuki latauspisteiden hankintaan

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin. Ara -avustusta on mahdollista hakea sähköauton latauspisteiden hankintaan. Edellytyksenä tuen saamiselle on, että yhtiö tai yhteisö rakentaa latausvalmiuden vähintään viidelle latauspisteelle. Tuen saamiseen riittää pelkkä latausvalmiuden asentaminen.

Lue lisää ARA -avustuksen hakemisesta

sähköauton lataus ikoni

Kuukausihintaisen latauspalvelun käyttäjä: tilaa latauspaketti

Kun pysäköintialueelle on avattu latausvalmius, voit tilata latauspisteen helposti sähköisellä lomakkeella. Huom: lomake on tarkoitettu niiden taloyhtiöiden asukkaille, jotka jo ovat kuukausihintaisen latauspalvelun piirissä.

Siirry tilaamaan

kerrostalon ja taloyhtiön ikoni

Taloyhtiö tilaa latauspisteiden latausvalmiuden

Sähkömies-ikoni

Keravan Energia vastaa latauspisteiden ylläpidosta

Henkilö ikoni

Käyttäjät tilaavat kuukausihintaisen latauspaketin

Latauspiste Mannerheimin hevospilttuuseen!

Näin järjestimme latauksen lähes 100-vuotiaaseen taloyhtiöön Helsingin Pohjoisrantaan.

Lue lisää

arc
Sulje
Search