Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet yrityksille ja taloyhtiöille

Meiltä saat sähköautojen latausratkaisut kaikkialle Suomeen! Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset.

Tarjoamme taloyhtiöille ja yrityksille räätälöityjä ratkaisuja sähköautojen lataamiseen. Sähköautojen latauspisteiden hankintaan on kaksi eri vaihtoehtoista mallia:

Vuokraa sähköauton latauspisteet

Sähköauton latauspisteet saa helposti ja nopeasti taloyhtiöiden ja yritysten käyttöön vuokraamalla ne. Latauslaitteet, niiden asennus ja ylläpito kuuluvat käyttäjien kuukausimaksuun. Palvelu mahdollistaa sähköautojen latauksen matalalla kynnyksellä.

Lue lisää latauspisteiden vuokraamisesta

Investoi omiin latauspisteisiin

Taloyhtiöiden kannattaa hankkia sähköauton latauspisteet omaksi, sillä  investointiin voi saada avustusta jopa 35 %. Kartoitamme asiakkaidemme yksilölliset lataustarpeet ja toimitamme sähköauton latauspisteet avaimet käteen -ratkaisuna.

Lue lisää omiin latauspisteisiin investoimisesta

Sähköauton latauspisteiden kartoitus

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautojen lataus taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin mitoitetaan oikein ja se on pitkäikäinen, on lähtötilanne kartoitettava huolella.

Lue lisää sähköauton latauspisteiden kartoituksesta

Sulje
Search