Hyppää sisältöön

Aurinkovoimalat yritykselle

Oma aurinkovoimala on konkreettinen ilmastoteko ja keino pienentää yrityksen sähkölaskua. Aurinkosähkön tuottajaksi ryhtyminen on helppoa ja nopeaa – me toimitamme aurinkovoimalat kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Miksi investoida aurinkovoimalaan? 

Sähkön siirtohinnat ja sähkövero kattavat nykyisin jopa yli puolet sähkölaskusta. Omassa aurinkovoimalassa tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähköveroa tai siirtomaksua. 

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet voimakkaasti. Oikein mitoitettu ratkaisu mahdollistaa merkittävän sijoitetun pääoman tuoton. 

Aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta. 

Kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat? Testaa laskurillamme, kuinka paljon aurinkopaneelit tuottaisivat sähköä katollasi.

Avaa aurinkolaskuri

Tukea investointiin 

Yritykset voivat saada energiatukea aurinkosähköinvestointiin jopa 20 % investoinnin arvosta. Lue lisää Business Finlandin sivuilta. Maatilat voivat saada aurinkosähköinvestointiin maatalouden investointitukea. 

Reaaliaikainen seuranta 

Aurinkovoimaloihimme on mahdollista liittää myös tuotannonseurantasovellus, jolla voit seurata voimalan tuotantoa ja tehoa. Sovelluksen avulla voit tehokkaammin ohjata sähkönkulutusta tuotannon huippuhetkiin. 

Kuinka aurinkovoimala-hanke etenee?

Lisätiedot

myyntipalvelu@keoy.fi

p. (09) 5849 5562

Jätä tarjouspyyntö:

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  • Huom. asennamme aurinkopaneeleja vain Uudenmaan alueella.

Vuokraa aurinkopaneeli Keravalta

Aurinkopaneeliasiakkaana maksat paneelistasi kiinteän kuukausimaksun (4,20 €/kk, sis. alv) ja paneelisi tuottama sähkö hyvitetään sähkölaskussasi.

Lue lisää

arc
Sulje
Search