Hyppää sisältöön

Osta ilmalämpöpumppu

Meiltä löydät parhaat ilmalämpöpumput ja viilennyslaitteet, riippumatta siitä, etsitkö edullista hintaa tai viimeisintä tekniikkaa. Hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa, voit alentaa lämmityskustannuksiasi samalla kun teet hyvän ympäristöteon.

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää ja viilentää omakotitalot, rivitalot, huoneistot sekä muut tilat helposti. Kerrostaloon voit saada viilennyslaitteen. Ilmalämpöpumppu käyttää vähemmän sähköä verrattuna tavallisiin sähköisiin lämmityslähteisiin. Myymämme ilmalämpöpumput ovat suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Meiltä tilattujen ilmalämpöpumppujen hintaan sisältyy aina asennustyö sekä käyttöönoton opastus. Puramme myös tarvittaessa vanhan ilmalämpöpumpun pois.

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla. Pyydä meiltä ilmalämpöpumpputarjous omaan kotiisi!

Mikä on hyvä ilmalämpöpumppu?

Hyvä ilmalämpöpumppu on valittu juuri sinun asuntoosi ja tarpeisiisi. Kun olet valitsemassa itsellesi paras ilmalämpöpumppu, kannattaa pitää seuraavat asiat mielessä:

  • Ilmalämpöpumppu on mukautettu pohjoismaiseen ilmastoon
  • Asuintila, ulkoilmasto ja talon eristys määräävät vaikutuksen
  • Avoin pohjaratkaisu antaa parhaan vaikutelman
  • Investointi maksaa itsensä takaisin kolmessa–neljässä vuodessa
  • Jos aiot käyttää pumppua huoltolämmitykseen kesämökissä – tarkista laitteen minimilämpötila huolellisesti
  • SCOP-arvo antaa hyvän käsityksen pumpun vaikutuksesta

Toshiban Polar Black on tyylikäs ilmalämpöpumppu

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumppu toimii siten että se lämmittää tai viilentää kotisi sisäilman. Ilmalämpöpumppuun kuuluu kaksi osaa: ulko- ja sisäyksikkö. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö hyödyntää ulkoilmasta saatavaa energiaa lämmön tuotantoon ja syntyvä lämpö siirretään kylmäaineen avulla sisäyksikköön. Sisäyksikkö taas kierrättää sisäilmaa lämmönvaihtimen ja suodattimen lävitse. Ilmalämpöpumpun avulla kierrätät siis jo luonnossa olevaa lämpöä, mikä säästää maapallon resursseja ja rahaa.

Suurin osa nykyaikaisista lämpöpumpuista on kauko-ohjattavia ja niissä on useita eri toimintoja, kuten ilmanpuhdistus ja ilmankuivaus.
Ilmalämpöpumppua ei ole tarkoitettu kiinteistön päälämmitysmuodoksi vaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tukemaan ja säästämään energiakustannuksissa.

Lue lisää ilmalämpöpumpun käytöstä talvella

 

Kannattaako hankkia ilmalämpöpumppu ja paljonko ilmalämpöpumppu säästää?

Ilmalämpöpumppu on kannattava sijoitus! Asentamalla ilmalämpöpumpun voit vähentää merkittävästi kodin lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu voi vähentää lisäenergian tarvetta 40–80 % verrattuna sähköön, kaasuun tai öljyyn. Ilmalämpöpumppu ei myöskään lisää kasvihuonekaasupäästöjä samassa määrin kuin jos lämmität kotia fossiilisilla polttoaineilla ja on siksi ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Motivan Elvari-hankkeessa selvitettiin ilmalämpöpumppujen vaikutusta energiankulutukseen sähkölämmitteisissä pientaloissa. Hankkeeseen osallistuneissa taloissa vuotuinen energiankulutus laski 1 000–8 000 kWh, kun niihin oli asennettu ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumppu säästää siis noin 350–2800 euroa vuodessa (sähkön kokonaishinnan ollessa 35 snt/kWh).

Lue lisää, miten voit säästää sähkölaskussa

 

Ohjaa lämpöpumppuasi hinnan mukaan

Saat täydet taloudelliset hyödyt irti lämpöpumpustasi, kun ohjaat sitä automaattisella ohjauspalvelulla, joka säätää lämmitysjärjestelmäsi pörssisähkön hintamuutoksien mukaan. Tällaista maksullista palvelua voit ostaa suomalaiselta yritykseltä Kapacity.iolta.

Nyt saat 60 päivän maksuttoman kokeilujakson – lunasta etusi osoitteessa cloud.kapacity.io koodilla KERAVA60.

Lue lisää ja tee sopimus Kapacity.ion sivuilla.

Huom. Jos päätät ostaa tämän erillisen palvelun, teet sopimuksen Kapacity.ion kanssa.

Ilmalämpöpumpun huolto on tärkeää

Muistahan että lämpöpumppua pitää huoltaa säännöllisin väliajoin noin kerran kuukaudessa. Pyyhi pinta mikrokuituliinalla ja imuroi suodattimet. Muuten laite voi lakata toimimasta kuten suunniteltu. Liiallinen pöly voi nimittäin aiheuttaa sen, että laite menee tukkoon. Ilmalämpöpumpun säännöllinen siivoaminen vaikuttaa suoraan sen suorituskykyyn ja energiatehokkuuteen.

Miten ilmalämpöpumppu asennetaan?

Meidän ilmalämpöpumppumme hintaan sisältyy aina asennus. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpun tehosta saa parhaimman hyödyn irti.

Lue lisää

arc

Kartoitus nyt veloituksetta!

Tarvitsetko tarkempaa tietoa ilmalämpöpumppuhankinnan tueksi? Millainen ilmalämpöpumppu on sopiva juuri sinun käyttötarpeisiisi? Teemme myös kartoituksia ilmalämpöpumpun asennuksille.

Tilaa kartoitus

Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa. Ilmalämpöpumpun kartoituksessa selvitetään kattavasti kodin lämmitys- ja viilennystarpeet, sekä laitteen optimaalisin sijoituspaikka asunnossa. Kartoituksessa paikallinen asiantuntijamme tulee suorittamaan kartoituksen sinulle sopivana ajankohtana. Kartoituksessa asiantuntijamme tekevät kartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

 Ilmalämpöpumpun asennuskartoituksen hinta paikan päällä

Nyt 0€ (normaalisti 110 €)

(hinta sis. alv. 24 %)

Tarjoamamme merkit

Myymämme tavarantoimittajien ilmalämpöpumput ovat luotettavia ja tehokkaita. Olemme myös pyrkineet pitämään hintahaitarin niin laajana, että jokainen voi ostaa ilmalämpöpumpun omien olosuhteiden mukaan. Huomaa, että suorituskyky, luotettavuus ja hinta-laatusuhde voivat vaihdella malleittain.

Valikoimistamme löytyvät ilmalämpöpumppumallit

Hintaan sisältyy asennus.Hintaan sisältyy asennus

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpun tehosta saa parhaimman hyödyn irti. 

Tarvitsetko rahoitusta?Tarvitsetko rahoitusta?

Voit maksaa ilmalämpöpumpun myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton.

Laske ilmalämpöpumpun kuukausierä laskurilla

Hae kotitalousvähennystä.Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä ilmalämpöpumppuasennuksen työosuudelle? Lue lisää kotitalousvähennyksestä 

Usein kysytyt kysymykset

Ilmalämpöpumpun kunnossapito ja huolto

Jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Huom! Tarjous ei välttämättä sisällä kaikkia toteutuksessa ilmeneviä lisäkuluja, jos niitä ei ole ole ollut tiedossa tarjousta tehdessä.

Ilmalämpöpumppujen sopimusehdot

Tarvitsetko rahoitusta?

Tiesithän että ilmalämpöpumpun voi hankkia myös rahoituksella. Voit maksaa ilmalämpöpumpun myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

 

Sulje
Search