Hyppää sisältöön

Tilaa e-lasku ja osallistu arvontaan!

Unohda paperikaaos – siirry e-laskuun

E-laskun käyttöönoton myötä voit unohtaa kotiisi kasautuvat paperipinot. E-laskut tallentuvat automaattisesti verkkopankkisi arkistoon, joten niitä on helppo tarkastella ja hallita. Ei siis enää huolta siitä, että tärkeät laskut hukkuisivat muun postin joukkoon! E-laskun avulla hallitset myös omaa aikaasi: useimmat pankit tarjoavat mahdollisuuden tilata ilmoituksen saapuneesta laskusta, joten epämääräiset muistilaputkin voi jättää unholaan.

Sähköinen lasku on ympäristöteko

E-lasku on digitaalinen versio perinteisestä paperilaskusta, ja sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Sähköisen laskun hiilijalanjälki on huomattavasti paperilaskua pienempi – tilatessasi e-laskun teet siis samalla hyvän teon ympäristön puolesta. Paperilaskua ekologisempi vaihtoehto on myös sähköpostilasku, jonka voit tilata kirjautumalla asiakasportaaliimme.

E-lasku kulkee aina mukanasi

Kaikki tarvittavat tiedot, kuten tili- ja viitenumero, on syötetty e-laskulle etukäteen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia näppäilyvirheistä – laskun maksaminen onnistuu kätevästi missä vain, milloin vain. Säästät näin myös omaa aikaasi: sinun tarvitsee vain hyväksyä maksu, ellet ole valinnut käyttöösi automaattiveloitusta, jolloin maksu lähtee suoraan etukäteen valitsemaltasi tililtä.

Tilaa e-lasku ja voit voittaa S-Ryhmän lahjakortin

Siirry nyt e-laskuun ja osallistu arvontaan! Arvomme kolme 50 euron arvoista S-Ryhmän lahjakorttia – osallistua voit siirtymällä e-laskuun sekä täyttämällä arvontalomakkeen, jonka löydät alta. Myös aiemmin e-laskun käyttöönottaneet voivat osallistua.

E-laskuarvonta

Siirry nyt e-laskuun ja osallistu arvontaan! Arvomme kaikkien e-laskun käyttöönottaneiden kesken kolme 50 euron arvoista S-Ryhmän lahjakorttia. Arvontaan pääsee osallistumaan tämän lomakkeen kautta, ja myös aiemmin e-laskun käyttöönottaneet voivat osallistua.

"*" indicates required fields

Nimi*Yhteystiedot*Käytössäni on…*


Sulje
Search