Hyppää sisältöön

Kaukolämpö

Kaukolämpö on vaivaton ja luotettava lämmitysmuoto - me varmistamme, että kotonasi on aina sopivan lämmintä. Valitse Biolämpö ja nollaa lämmityksesi hiilijalanjälki.

Edullinen hinta

Kaukolämpöön liittyminen ei vaadi kalliita investointeja. Hintakehitys on vakaata ja ennustettavissa käyttämämme uusiutuvan polttoaineen vuoksi 

Huoleton valinta 

Kaukolämpöön liittyminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia monimutkaisista laitteista. Lämpö tuotetaan voimalaitoksissa ja se johdetaan asiakkaille putkia pitkin.

Luotettava ja varma

Kaukolämpö on luotettava ja toimintavarma lämmitysmuoto, joka takaa tasaisen lämmityksen kovillakin pakkasilla. Toimitushäiriöt ovat erittäin harvinaisia. 

Kestävä vaihtoehto

Nimestään huolimatta kaukolämpö tehdään lähellä. Alueemme kaukolämpö tehdään uusiutuvasta puupolttoaineesta, pääosin metsänhoidon tähteistä. 

Kaukolämpö on paikallisesti tuotettua

Toisin kuin nimestä voisi päätellä, kaukolämpömme tehdään lähellä. Voimalaitoksissa tuotettava lämpö johdetaan putkia pitkin Keravan ja Sipoon alueiden asiakkaille kuumana vetenä. 

Kaukolämpö lämmittää kodin lämpöpatterit ja käyttöveden. Jäähtynyt vesi palaa sitten takaisin voimalaitokselle lämmitettäväksi uudelleen. Koska sähköntuotannossa joka tapauksessa syntyvä hukkalämpö voidaan hyödyntää kaukolämmöntuotannossa, on kaukolämpö ympäristölle ystävällinen ja kestävä valinta. Ilman kaukolämpöä sähköntuotannosta syntyvä lämpö jouduttaisiin johtamaan lauhteena hukkaan. 

arc

Kaukolämpö – Usein kysytyt kysymykset

Kaukolämpömme tuotetaan uusiutuvilla polttoaineilla

Pääpolttoaineemme kaukolämmön tuotannossa on kotimainen ja uusiutuva puupolttoaine, jota saadaan metsänhoidon sivutuotteena. Hyödynnämme puun osat, jotka jäisivät muuten käyttämättä 

Biopolttoaineiden lisäksi käytämme maakaasua tukipolttoaineena. Maakaasun osuus polttoaineista on kuitenkin pieni, noin 10 prosenttia. Tavoitteenamme on luopua maakaasusta ja korvata se täysin uusiutuvilla polttoaineilla.  

Käytämme Keravan Energian biolämpöäKaukolämpömme on saatavilla lisämaksusta myös 100% uusiutuvana Biolämpönä.

KATSO KAUKOLÄMMÖN OMINAISPÄÄSTÖT

 

Liittyminen ja käyttö vaivatonta 

Kaukolämpöön liittyminen on helppoa ja nopeaa. Kun asiakkaan kanssa on tehty liittymissopimus, rakennamme kaukolämpöliittymän, eli toimitamme liittymisjohdon asiakkaan lämmönjakohuoneeseen saakka. Avaimet käteen -paketissa asennamme myös lämmönjakokeskuksen täyteen toimintakuntoon. 

Kaukolämpölaitteet vaativat rakennuksessa vain vähän tilaa. Niiden käyttö ja hoito on yksinkertaista, sekä käyttöikä pitkä. 

Kaukolämpöliittymillämme on rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Mikäli kaukolämmön toimitussopimus irtisanotaan, liittymismaksu palautetaan vähennettynä liittymän irtikytkentäkuluilla. 

Kaukolämpö vai maalämpö?

Kaukolämmön ja maalämmön hyödyistä ja haitoista viime vuosina keskusteltu ahkerasti. Kumpi sitten olisi se parempi valinta? Kummasta talous tai taloyhtiö hyötyy enemmän? Vastaus on, että se vähän riippuu. Keravan ja Sipoon alueen kaukolämpöasioissa voit olla yhteydessä meihin. Maalämpöön liittyen tulee kääntyä omalla alueella toimivan maalämpötoimittajan puoleen.

Sulje
Search