Hyppää sisältöön

Tee huoleton valinta

Lukitse sähkön hinta määräaikaisella sopimuksella ja suojaudu sähkön markkinahinnan muutoksilta!

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen vaihtoehto pidemmäksi aikaa. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkölaskun suuruuteen vaikuttaa vain se, kuinka paljon sähköä käytetään.

Valitse määräaikainen sähkösopimus, kun haluat

  • tasaisen hinnan
  • että helposti voit laskea, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa sähkösi käytöstä
  • välttää odottamattomia kuluja

Määräaikaisen sähkösopimuksen hinta

  • Kiinteä hinta c/kWh
  • Kiinteä perusmaksu €/kk

Ajankohtainen ALV sisältyy.

Lue meidän ehdot ennen kuin teet sopimuksen.

Kiinteä sähkön hinta on varma hinta

Määräaikaisen sähkösopimuksen ja kiinteän sähkön hinnan etuna on, että voit helposti laskea kuinka paljon joudut maksamaan energiankulutuksestasi kuukausittain. Määräaikainen sähkösopimus tarkoittaa että sinulla on sama sähkön hintaa kilowattitunnilta (kWh) käyttämällesi sähkölle – riippumatta siitä, kulutatko paljon vai vähän tai nousevatko vai laskevatko sähkön hinnat sähköpörssissä. Jos kulutuksessasi on suuria heilahteluja, sähkölaskusi tietysti vaihtelee kuun lopussa, mutta yleensä kiinteä sähkön hinta helpottaa kustannusten ennustamista.

Miksi nyt on hyvä aika tehdä määräaikainen sähkösopimus?

Sähkön markkinahinta nousi jyrkästi syksyllä 2022 ja nousi lähes nelinkertaiseksi normaaliin verrattuna. Nyt keväällä on nähty sähkön hinnan laskua ja tilanne näyttää rauhoittuvan. Mutta ensi talvena on suuri riski, että sähkön hinta nousee taas pilviin.

LUE sähkön tilannekatsaus

Määräaikainen sähkösopimus ja irtisanominen

Määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Jos olet tehnyt sähkösopimuksen kahdelle vuodelle, sopimus on voimassa koko kaksi vuotta. Tämän takia kannattaa miettiä tarkkaan oletko valmis sitoutumaan pidempään sähkösopimukseen.

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Määräaikainen sähkösopimus harvemmin siirtyy mukanasi kuin muutat, eli muuton yhteydessä määräaikainen sähkösopimus irtisanotaan. Löytyy kuitenkin toimijoita, jotka sallivat tai edellyttävät sinua jatkamaan määräaikaista sähkösopimustasi myös uudessa osoitteessa. Keravan Energialla määräaikainen sähkösopimus loppuu kun muutat uuteen osoitteeseen.

Valitse vastuullinen sähköyhtiö

Emme maksa osinkoja ja kerää voittoja, vaan toiminta-ajatuksemme on lisätä hyvinvointia alueellamme ja ylläpitää kilpailukykyisiä hintoja.

Lue lisää

arc

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search