Hyppää sisältöön

Määräaikainen sähkösopimus on huoleton valinta

Lukitse sähkön hinta määräaikaisella sopimuksella ja suojaudu sähkön markkinahinnan muutoksilta!

Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen vaihtoehto kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden samana. Sähkölaskun suuruuteen vaikuttaa vain se, kuinka paljon sähköä käytetään.

Sähkösopimuksen hinta muodostuu sähkönkäytön (c/kWh) ja perusmaksun (€/kk) mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%.

Miksi nyt on hyvä aika tehdä määräaikainen sähkösopimus?

Sähkön markkinahinta on ollut voimakkaassa nousussa syksystä lähtien ja kivunnut jopa lähes nelinkertaiseksi totutusta. LUE HINNAN NOUSUSTA JA SEN SYISTÄ LISÄÄ

Sähkön korkea markkinahinta on nostanut sähkösopimusten hintoja kaikkialla Suomessa. Sähkösopimuksen hinnankorotuksilta voi suojautua tekemällä määräaikaisen sähkösopimuksen. Tällöin sähkön hinta lukitaan sopimuksen tekohetkellä kahdeksi vuodeksi, eikä sopimuskauden aikana hintaan voi tulla korotuksia.

Millainen sähkösopimus kannattaa valita?

kerrostalon ja taloyhtiön ikoni

Suosittelemme YLEISSÄHKÖÄ, jos asut kerrostalossa tai kauko- tai öljylämmitteisessä pientalossa.

Yleissähkössä sähkön hinta on sama ympäri vuoden. Suosittelemme sitä kohteisiin, joissa pääasiallinen lämmitysmuoto ei ole sähkö.

Suosittelemme AIKA- TAI KAUSISÄHKÖÄ, jos asut pientalossa, jossa on sähkölämmitys tai maalämpö.

Aikasähkössä sähkö on halvempaa yöllä kello 22-07. Kausisähkösopimuksissa sähkö on edullisempaa kesällä (huhtikuusta lokakuulle) ja talvikaudella yöaikaan.

Valitse vastuullinen sähköyhtiö

Emme maksa osinkoja ja kerää voittoja, vaan toiminta-ajatuksemme on lisätä hyvinvointia alueellamme ja ylläpitää kilpailukykyisiä hintoja.

Lue lisää

arc
Sulje
Search