Hyppää sisältöön

Sähkösopimus opiskelijalle

Onko opiskelupaikka jo valmiina, mutta sähkösopimus vielä tekemättä? Millainen sähkösopimus opiskelijalle?

Sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijan arki on täynnä uusia haasteita ja elämyksiä. Kun muutat omaan kotiin, yksi tärkeimmistä käytännön asioista on sähkösopimuksen tekeminen. Keravan Energia tarjoaa opiskelijoille sopivia sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen, jotta voit keskittyä opintoihisi ilman huolta sähkölaskuista!

alt=#

Edullinen sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijabudjetti on usein tiukka, ja sähkön hinta on merkittävä osa kuukausikuluja. Kannattaakin tutustua eri sopimusvaihtoehtoihin ja niiden hintoihin.

Sähkönkulutus ja budjetointi

Opiskelijan asunnon sähkönkulutus on usein maltillista. Keskimäärin yksin asuvan opiskelijan sähkönkulutus on noin 1500 kWh vuodessa. Kerrostaloyksiössä tai -kaksiossa sähkölämmitystä ei yleensä ole, ja suurimmat sähkönkuluttajat ovat viihde-elektroniikka ja kodinkoneet.

Vihreämpi valinta

Monille opiskelijoille on tärkeää, että sähkö on tuotettu ympäristöasiat huomioon ottaen. Keravan Energia tarjoaa myös sähkösopimuksia, joissa sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö sopii myös opiskelijan budjettiin, sillä se tuo sähkölaskuun vain pienen lisän.

valitse luonnonvoima

valitse co2-vapaa

Helppoa ja nopeaa

Keravan Energian sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sopimuksen netissä muutamassa minuutissa. Sähkösopimus on mahdollista tehdä jopa kolme kuukautta etukäteen. Mikäli kuitenkin tarvitset sähköt heti, asiakaspalvelumme auttaa sinua pikakytkennässä.

Tutustu sähkösopimuksiin

arc

Usein kysyttyä opiskelijan sähkösopimuksesta

Opiskelijan sähkösopimuksen tekeminen

  1. Valitse sopimus: valitse sopimus, joka sopii parhaiten omaan kulutukseesi ja budjettiisi.
  2. Tee sopimus ajoissa: vältä kiirettä ja ylimääräisiä kuluja tekemällä sähkösopimus hyvissä ajoin.
  3. Seuraa kulutustasi: käytä sovellusta sähkönkulutuksen seuraamiseen ja budjetoi sähkölaskusi.

Sähkösopimus opiskelijalle onnistuu Keravan Energian kanssa helposti ja edullisesti. Tee sopimus netissä ja nauti huolettomasta opiskelijaelämästä!

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search