Hyppää sisältöön
Pörssisähkö
Toistaiseksi voimassa oleva

Fiksusähkö

Fiksusähkö on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta perustuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hintaan sähkönkäyttösi perusteella. Hintaan lisätään marginaali. Sopimus on voimassa toistaiseksi – et sitoudu määräajaksi.
Marginaali 0,59 snt/kWh
Energiamaksu pörssin mukaan
Perusmaksu 3,50 €/kk

Miten pörssisähkösopimus toimii?

Fiksusähkö on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta perustuu tunneittain toteutuneen sähköpörssin spot-hintaan sähkönkäyttösi perusteella. Fiksusähköllä voit siis helposti hyödyntää tunnit, jolloin sähkö on edullisimmillaan.

Pörssisähkön hinta

Pörssisähkösopimuksemme hinnoittelu on täysin läpinäkyvä: lisäämme sähköpörssin tuntihintaan pienen marginaalin ja pakolliset verot. Fiksusähkön eli pörssisähkön etu perinteiseen kiinteähintaiseen sähkösopimukseen on, että asiakas saa sähkönsä joka hetki ajankohtaisella hinnalla. Parhaan hyödyn Fiksusähkö-sopimuksesta saa ohjaamalla sähkönkulutustaan sähköpörssin edullisille tunneille. Sopimus on joustava, et sitoudu pitkään määräaikaiseen hintaan. Lue lisää pörssisähkön hinnoittelusta ja katso historialliset tuntihinnat.

Paljonko pörssisähkö maksaa nyt?

Tutustu sähkön spot-hintoihin pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin sivuilla. Täältä löydät ajantasaiset ja tuntikohtaiset verottomat spot-hinnat. Valitse Suomen hinta-alueen hinnat klikkaamalla FI. Tuntihinnat saat näkyviin valitsemalla Hourly. Hinnat ilmoitetaan sivuilla Keski-Euroopan ajassa (CET), joka on Suomen aikaa tunnin jäljessä. Sähköpörssin spot-hinnat ovat myös nähtävissä Fingridin tuntihinta-mobiilisovelluksessa (Windows, Android, iPhone). Huom. Tuntihinta-sovelluksessa arvolisävero on huomioitu ja laskettuna mukaan ilmoitettuun hintaan.

Seuraavan päivän hinnat ovat näkyvissä jo edellisenä päivänä klo 14:00 jälkeen, mikä antaa mahdollisuuden ohjata omaa kulutusta halvemmille tunneille, ja optimoida sähkönkäyttö markkinahinnan mukaan.

Seuraa sähkönkulutustasi

Tuntikohtaisia kulutustietoja on kätevintä seurata Asiakasportaalissamme. Fiksusähkö-asiakkaamme voivat tilata palvelussa myös automaattisen hintavahdin seuraavan päivän sähköpörssin tuntihinnoista.

Myymämme sähkön alkuperä ja tuotanto

Keravan Energian myydystä sähköstä noin 17 % tuotetaan omissa voimalaitoksissamme. Lisäksi Keravan Energialla on osuuksia muissa suomalaisissa voimalaitoksissa, joista saatu tuotanto kattaa 8 % myydystä sähköstä. Loput 75 % hankitaan sähköpörssistä.

Myymämme sähkön tuottamiseen vuonna 2021 on käytetty uusiutuvia energialähteitä (vesi-, tuuli– ja biovoimaa) 18,8 %, fossiilisia energialähteitä 37,4 % sekä ydinvoimaa 43,8 %. 

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat ovat 176,6 g/kWh. Käytettyä ydinpolttoainetta syntyi 1,2 mg/kWh.

 

 

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search