Hyppää sisältöön
Yleissähkö
Määräaikainen

Perussähkö Yleis 24 kk

Jos etsit hinnaltaan vakaata sähkösopimusta eikä sähkön tuotantotavalla ole sinulle merkitystä, on valintasi Perussähkö. Määräaikaisen kahden vuoden pituisen sopimuksen aikana saat sähköt samaan kiinteään hintaan, mutta sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.
Energiamaksu 9,19 snt/kWh
Perusmaksu 3,99 €/kk

Määräaikainen sähkösopimus 24 kk

Määräaikainen sähkösopimus tarkoittaa juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää – se on sidottu edeltä määrättyyn aikaan, tässä sopimuksessa 24 kuukauteen. Määräaikaisen sähkösopimuksen etu on että sinulla on kiinteä sähkön hinta, joka ei muutu sopimuskautesi aikana.

Kiinteä sähköhinta tarkoittaa, että maksat joka kuukausi saman sähköhinnan kilowattitunnilta, kun taas pörssisähkösopimus antaa sinulle vaihtelevan sähkön hinnan joka kuukausi. Sähkölaskusi loppusumma riippuu vain omasta kulutuksestasi, ei sähkön hinnasta.

Huom. Sopimuksen voi tehdä korkeintaan 90 päivää ennen sen alkamista.

Tutustu sähkönkulutukseesi ja säästä

Asiakkaanamme käytössäsi on aina veloituksetta Omat sivut sekä sovelluksemme, jossa voit tarkkailla sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkkuudella. Näiden palveluidemme avulla on helpompi puuttua kulutuksen piikkeihin ja saada säästöä sähkölaskuun!

KIRJAUDU omille sivuille

Miten toimia kun määräaikainen sähkösopimus on loppumaisillaan?

Lähetämme sinulle noin 90 päivää ennen määräaikaisen sähkösopimuksesi loppumista jatkotarjouksen. Jatkotarjoustuote voi vaihdella vuodenaikojen mukaan, mutta useimmiten se on uusi määräaikainen sähkösopimus. Huomioi, että jatkotarjouskirjeessä olevan tuotteen hinta voi myös vaihtua. Kannattaa siis olla nopea ja tehdä uusi sähkösopimus heti. Ajantasaisen hinnan näet aina nettisivuillamme ja hinnastossamme. Jos et reagoi ensimmäiseen kirjeeseen, laitamme muistutuksen vielä noin kuukautta ennen sähkösopimuksesi loppumista. Tarkista siis aika ajoin sähköpostisi!

Valitse aktiivisesti itse seuraava sopimuksesi, tai päädyt toistaiseksi voimassa olevalle sähkösopimukselle

Jos et itse aktiivisesti valitse ja tee uutta sähkösopimusta kanssamme, kun määräaikainen sähkösopimuksesi on loppumassa, päädyt meidän toistaiseksi voimassa olevalle Varttisähkö-sopimuksellemme. Varttisähkön hinta on kiinteä aina kolme kuukautta kerrallaan ja se vaihtuu neljä kertaa vuodessa, eli kvartaaleittain. Varttisopimuksen sähkön hinta tarkistetaan siis kolmen kuukauden välein ja sitä voidaan nostaa tai laskea markkinahintojen mukaisesti. Varttisähkösopimuksen irtisanomisaika on 14 päivää, joten pääset tästä sopimuksesta helposti eroon tarvittaessa. Voit myös tehdä uuden sähkösopimuksen toisen sähkönmyyjän kanssa, jolloin sinun sähkösopimuksesi automaattisesti jatkuu uudella myyjällä, kun määräaikainen sopimuskautesi meillä loppuu.

 

Myymämme sähkön alkuperä ja tuotanto

Keravan Energian myydystä sähköstä noin 15 % tuotetaan omissa voimalaitoksissamme. Lisäksi Keravan Energialla on osuuksia muissa suomalaisissa voimalaitoksissa, joista saatu tuotanto kattaa 8 % myydystä sähköstä. Loput 78 % hankitaan sähköpörssistä.

Myymämme sähkön tuottamiseen vuonna 2022 on käytetty uusiutuvia energialähteitä (vesi-, tuuli– ja biovoimaa) 19,5 %, fossiilisia energialähteitä 64 % sekä ydinvoimaa 16,6 %.

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat ovat 368,07 g/kWh. Käytettyä ydinpolttoainetta syntyi 0,62 mg/kWh.

Sulje
Search