Hyppää sisältöön

Kaukolämpö yrityksille

Kaukolämpö on luotettava, edullinen ja kestävä lämmitysmuoto, joka sopii kaikenkokoisten kiinteistöjen tarpeisiin.

Edullinen hinta

Kaukolämpöön liittyminen ei vaadi kalliita investointeja. Hintakehitys on vakaata ja ennustettavissa käyttämämme uusiutuvan polttoaineen vuoksi 

Huoleton valinta 

Kaukolämpöön liittyminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia monimutkaisista laitteista. Lämpö tuotetaan voimalaitoksissa ja se johdetaan asiakkaille putkia pitkin.

Luotettava ja varma

Kaukolämpö on luotettava ja toimitusvarma lämmitysmuoto, joka takaa tasaisen lämmityksen kovillakin pakkasilla. Toimitushäiriöt ovat erittäin harvinaisia. 

Kestävä vaihtoehto

Nimestään huolimatta kaukolämpö tehdään lähellä. Alueemme kaukolämpö tehdään kotimaisesta uusiutuvasta puupolttoaineesta, pääosin metsänhoidon tähteistä. 

Kaukolämpöputkia maassa

Meiltä saa myös täysin CO2-vapaata biokaukolämpöä! Biokaukolämpö-asiakkaat saavat sertifikaatin ja bannerikuvia hyödynnettäväksi viestinnässä ja markkinoinnissa.

Me autamme sinua kaikissa lämmitystarpeissasi  – ota yhteyttä!

lampopalvelu@keoy.fi

(09) 5849 5558

Kaukolämpö- ja maakaasuverkon viat: (09) 242 0719 

Kaukolämpömme tuotetaan uusiutuvilla polttoaineilla 

Pääpolttoaineemme kaukolämmön tuotannossa on kotimainen ja uusiutuva puupolttoaine, jota saadaan metsänhoidon sivutuotteena. Hyödynnämme puun osat, jotka jäisivät muuten käyttämättä.   

Biopolttoaineiden lisäksi käytämme maakaasua tukipolttoaineena. Maakaasun osuus polttoaineista on kuitenkin pieni, noin 10 prosenttia. Tavoitteenamme on luopua maakaasusta ja korvata se täysin uusiutuvilla polttoaineilla.   

Katso kaukolämpömme CO2-ominaispäästöt

Monipuolisia hyötyjä 

Kaukolämmitystä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi märkätilojen kuivattamiseen ja kulkuväylien ja pihojen sulana pitämiseen talvisin.  

Liittyminen ja käyttö vaivatonta 

Kiinteistön liittäminen kaukolämpöön on nopeaa ja yksinkertaista eikä se vaadi suuria investointeja. Me huolehdimme lämmöntoimituksesta ja päivystämme vikatilanteiden varalta. 

Lämmönkulutuksen raportointi asiakasportaalissa 

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta yksityiskohtaisen ja lähes reaaliaikaisen lämmönkulutuksen raportoinnin asiakasportaalissamme. 

 

Sulje
Search