Hyppää sisältöön

Aina ajankohtainen hinta

Valitse pörssisähkö, optimoi kulutustasi ja vaikuta kustannuksiisi!

Pörssisähkö

Pörssisähkösopimus on aktiivisen sähkönkäyttäjän valinta. Pörssisähkön hinta määräytyy tunneittain pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin mukaan, joten pystyt hyödyntämään vuorokauden hintavaihteluita ajoittamalla omaa kulutustasi. Sopimus on toistaiseksi voimassa, joten voit irtisanoa pörssisähkösopimuksen kahden viikon (14 vrk) irtisanomisajalla.

Valitse pörssisähkö, kun haluat

  • ajankohtaisimman sähkön tuntihinnan
  • vaikuttaa sähkölaskuusi optimoimalla kulutustasi
  • sopimuksen, johon ei tarvitse sitoutua määräajaksi

Mitä pörssisähkö maksaa?

  • Spot-tuntihinta
  • Kiinteä perusmaksu €/kk
  • Marginaali snt/kWh

Ajankohtainen ALV sisältyy.

Lue ehtomme ennen kuin teet sopimuksen.

Kannattaako ottaa pörssisähkösopimus?

Pörssisähkö sopii sinulle, mikäli olet valmis seuraamaan sähkön hintoja aktiivisesti. Pörssisähkössä hintamuutoksiin reagoidaan välittömästi: hyödyt hinnan laskuista, mutta hinnan nousun riski on myös hyvä tiedostaa. Sähkön hinnan muutokset näkyvät pörssisähkösopimuksella nopeammin kuin esimerkiksi muissa toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa tai määräaikaisissa sopimuksissa, joissa hintamuutokset näkyvät viiveellä. Avainasemassa on siis oma aktiivisuutesi sähkön hintojen seuraajana – silloin saat parhaan hyödyn pörssisähköstä.

AJANKOHTAINEN SÄHKÖN TILANNEKATSAUS

Milloin pörssisähkö on halpaa?

Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain. Sähkön hintapiikit ovat tyypillisesti aamuisin klo 7–9 ja iltaisin klo 17–19 välillä. Sähkön hinta on yleensä halvimmillaan öisin – suurin kulutus kannattaa siis ajoittaa mahdollisuuksien mukaan yölle.

Seuraavan vuorokauden tuntihinnat tulevat näkyviin aina edellisenä päivänä. Tuntikohtaisia hintoja (eli spot-hintoja) voit tarkastella esimerkiksi Keravan Energia -sovelluksesta tai Fingridin Tuntihinta-sovelluksesta.

Lue lisää sähkön hinnanmuodostuksesta ja sähköpörsseistä

Miten tarkastelet pörssisähkölaskua?

Pörssisähkölaskussa ei ole eritelty jokaisen tunnin omaa hintaa, vaan laskustasi näet kuukauden toteutuneen keskihinnan. Lisäksi laskullasi näkyy oma kulutuksesi. Keravan Energia -sovelluksen avulla seuraat sekä spot-hintoja että omaa kulutustasi jopa tuntikohtaisesti.

Lataa Keravan Energia -sovellus Google Playsta tai App Storesta 

 

Pörssisähkösopimuksen irtisanominen

Pörssisähkösopimuksen voi irtisanoa kahden viikon (14 vrk) irtisanomisajalla. Valitessasi pörssisähkön voit vaihtaa toiseen sopimukseen milloin vain – sinun ei siis tarvitse sitoutua pitkään sopimuskauteen. Mikäli haluat hinnaltaan vakaampaa ja huolettomampaa sähköä, valintasi voi pörssisähkön sijaan olla toistaiseksi voimassa oleva Varttisähkö tai määräaikainen Joustosähkö. Lue lisää sähkösopimuksen irtisanomisesta.

 

Valitse vastuullinen sähköyhtiö

Meidän toiminta-ajatuksemme on tuoda hyvinvointia omalle alueellemme ja pitää hinnat kilpailukykyisinä sen sijaan, että maksaisimme osinkoja tai keräisimme suuria voittoja.

LUE LISÄÄ

arc

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search