Skip to content
27.09.2023

Vi har tagit i bruk stark autentisering på vår webbplats

Stark autentisering på vår webbplats har skapats för att förbättra din säkerhet och dataskydd.

Stark autentisering, antingen med mobilcertifikat (Mobile ID) eller bankidentifikation (BankID), hjälper oss att verifiera din identitet, vilket är särskilt viktigt när man tecknar avtal som kräver att man tänker efter och väger fördelar och nackdelar med avtalet.

När du tecknar ett elavtal på vår webbplats behandlas känsliga personuppgifter. Elektronisk autentisering hjälper oss att förhindra att dina uppgifter läcker eller missbrukas.

Med andra ord: med stark autentisering ser vi till att din information inte hamnar i orätta händer. Det är viktigt för oss att dina kunduppgifter förblir säkra och att användningen av vår tjänst är tillförlitlig.

Även om det kan kännas krångligt att hamna identifiera sig starkt, hjälper det oss båda att hålla din information säker.

Du kan också kontakta vår kundtjänst, då krävs ingen stark autentisering.

Vad är stark autentisering?

Stark elektronisk autentisering avser verifiering av din identitet elektroniskt. Med hjälp av stark elektronisk autentisering kan konsumenter säkert bekräfta sin identitet i olika elektroniska tjänster och leverantörer av elektroniska transaktionstjänster kan identifiera sina kunder.

Läs mer

Stäng
Search