Skip to content

Vilket elavtal ska jag välja?

Välj ett elavtal som passar din bostad och livssituation. Har du egnahemshus med elvärme eller bor du i liten hyresetta med fjärrvärme? Har du planer på flytt eller har du kanske nyss flyttat? Bor du i Kervo och Sibbo Energis kärnområde eller någon annanstans i Finland? Har du ekonomisk buffert för en plötslig prishöjning eller behöver du veta exakt vad du betalar för din el? Tänk på dessa frågor när du väljer ett elavtal till dig.

Vi ger dig energi

När det gäller energifrågor i hemmet är det viktigast att ta hänsyn till helheten. På Kervo Energi fixar vi alla dina energifrågor på en gång – hos oss får du elavtal, hjälp med problem i elnätet och fjärrvärme mm.

Varför välja Kervo och Sibbo Energi?

Vi har tid just för dig

Från Kervo Energi får du den bästa servicen. Vi utreder dina behov och erbjuder den lösning som verkligen passar dig bäst.

Vi ägs av våra kunder

Våra ägare är Kervo stad och Sibbo kommun. Vårt mål är att förbättra välfärden i vårt område genom konkurrenskraftiga priser.

Med över 110 års erfarenhet

Vi är ett modernt energibolag vars historia går tillbaka till 1906. Den långa erfarenheten har gett oss sakkunskap, som vi ställer till ditt förfogande.

Mångsidigt sortiment

Vi utvecklar vårt produktsortiment fortlöpande och erbjuder dig alltid de mest tidsenliga produkterna och tjänsterna.


Stäng
Search