Skip to content

Gör ett bekvämt val

Välj ett tidsbundet elavtal när du vill ha ett fast elpris, lätt att beräkna vad du ska betala för din elanvändning - och undvika oväntade kostnader.

Tidsbundet elavtal

Ett tidsbundet elavtal har en bindningstid och ett fastslaget elpris per kilowattimme, som inte ändrar under avtalstiden. När allting annat ständigt ändras omkring oss, är det skönt med ett elpris som är samma varje månad.

Välj fast elpris när du vill ha

  • Jämnt elpris
  • Lätt att beräkna vad du ska betala för din elanvändning
  • Inga oväntade kostnader

 

Det fasta elpriset består av

  • Fast elpris/kWh
  • Fast månadsavgift

Aktuell moms ingår.

Läs våra avtalsvillkor innan du tecknar.

 

Ett fast elpris är ett tryggt pris

En fördel med ett tidsbundet elavtal och fast elpris är att du har koll på hur mycket du ska betala för din energiförbrukning varje månad. Ett fast elpris betyder ett fast elpris per kilowattimme (kWh) för elen du använder – oberoende av om du förbrukar mycket eller litet eller om elpriserna på elbörsen går upp eller ner. Har du stora svängar i din förbrukning varierar självklart din elräkning i slutet av månaden, men generellt gör ett fast elpris att du enklare kan förutspå dina kostnader.

Varför är det nu ett bra tillfälle att teckna ett tidsbundet elavtal?

Marknadspriset på el steg kraftigt på hösten 2022 och ökade till nästan fyra gånger vad det vanligtvis varit. Nu på våren har vi sett sjunkande elpriset och läget ser ut att lugna ner sig. Men till nästa vinter finns det stor risk för att elpriset skjuter iväg i höjden igen.

Välj ett ansvarsfullt elbolag

Vår verksamhetsidé är att öka välbefinnandet i vår region och hålla konkurrenskraftiga priser, framom att ge utdelning och samla in vinst.

Läs mer

arc

Varför välja Kervo Energi?

Vi har tid för dig

Du får den bästa servicen hos Kervo Energi. Vi tar reda på dina behov och erbjuder en genuint lämplig lösning.

Vi ägs av våra kunder

Våra ägare är Kervo stad och Sibbo kommun. Vårt mål är att förbättra välbefinnandet i vår region genom konkurrenskraftiga priser.

Med över 110 års erfarenhet

Vi är ett modernt energiföretag vars historia sträcker sig tillbaka till 1906. Lång erfarenhet ger expertis som står till ditt förfogande.

Ett mångsidigt urval

Vi utvecklar ständigt vårt produktsortiment och erbjuder dig alltid de senaste produkterna och tjänsterna.

Stäng
Search