Skip to content
24.02.2023

Möjlighet att byta till Lokalel

Det 24 månader långa tidsbundna Lokalel-avtalet skapades förra hösten i en instabil och osäker situation, för att vara ett tryggt alternativ för människor som bor i Kervo Energis och Sibbo Energis område.

Vi vill nu ge en hjälpande hand till våra lokala kunder, som tecknat elavtal i juli-augusti förra året innan Lokalel skapades för att hjälpa de lokala invånarna. Dessa kunder har nu möjlighet att ändra sitt nuvarande 24 mån. tidsbundna elavtal till ett Lokalel-avtal med det på våren reducerade elpriset.

Lokalel har ett överkomligt nattpris, så du kan spara genom att styra din energiförbrukning. Det genomsnittliga priset på Lokalel är 16,59 cent/kWh (moms 10 %), om du kan schemalägga din förbrukning lika för natt- och dagtid.

Hur gå till väga för att byta?

Fyll i blanketten om du vill byta ditt nuvarande elavtal till Lokalel.

Märk! Lokalel börjar som ett nytt avtal, det vill säga det gäller i 24 månader från startdatum. Elavtalet kan inte sägas upp innan avtalstiden har löpt ut.

Läs våra villkor innan du tecknar.

Tyvärr är möjligheten att byta till Lokal el inte längre tillgänglig. Bytesmöjligheten för avtalet gällde under en begränsad tid fram till slutet av år 2023.

Stäng
Search