Hyppää sisältöön

Kiinnityssähkö

Sähkön hinta heittelee arvaamattomasti ja voi moninkertaistua muutamassa kuukaudessa. Osaatko tehdä päätöksen oikeasta hetkestä kiinnittää yrityksen sähkön hinta? Valitse sähkösopimukseksi Keravan Energian Kiinnityssähkö, niin saat sähköt keskihintaan piikkihintojen sijaan.
  • Sähkön hinnan vaihtelu on suurempaa kuin koskaan ja ennustettavuus hyvin vaikeaa. Mikä on oikea ajankohta lukita sähkösopimuksen hinta?
  • Suojaa yrityksesi sähkön hinnan heilumiselta ja tee turvallinen määräaikainen sähkösopimus, jossa hinta lukitaan edulliselle tasolle vuosiksi eteenpäin.

Mikä on Kiinnityssähkö?

 

Asiakkaillemme yksi hankalimmista asioista yrityksen sähkösopimusta tehdessä on päättää oikea hetki, milloin lyödä sähkön hinta lukkoon tuleviksi vuosiksi. Sähkön hinnan volatiliteetti on kasvanut voimakkaasti ja hinnan ennustaminen on ammattilaisillekin vaikeaa. Monet yritykset ovat usein liikkeellä valitettavan myöhään sähkösopimusasioiden kanssa, eikä heille jää riittävästi aikaa odotella sähkön hinnan kääntymistä laskuun. Tähän haasteeseen olemme kehittäneet ratkaisuksi yritysten Kiinnityssähkö-sopimuksen.

 

Keravan Energian Kiinnityssähkö poistaa riskin hinnankiinnittämisen ajankohdasta, sillä hinta kiinnitetään 30 hajautetun kiinnitysajankohdan keskiarvona kolmen vuoden aikana. Asiakas voi luottaa siihen, että hän ei maksa sähköstä ylihintaa epäonnistuneen kiinnitysajankohdan vuoksi. Vaikka hinta kiinnitetään monessa osassa, sopimukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja tai hinnankiinnityspalkkioita – asiakas maksaa vain sähköstä toteutuneen kulutuksen mukaisesti! Kiinnityssähkö-asiakkaat hyötyvät hajautetusta riskistä ilman kallista salkunhoitopalvelua ja tarpeettomia lisäpalveluja.

Näin se käytännössä toimii

Ensimmäisenä vuonna ryhdytään kiinnittämään tulevien vuosien hintoja. Hintoja kiinnitetään tammikuusta lokakuulle aina kunkin kuukauden kymmenes päivä. Hinnankiinnitykset tehdään Suomi-hintaiseen vuosituotteeseen. Tulevan vuoden hinnat kiinnitetään 100 prosenttisesti, toisen vuoden hinnat 50%-osalta ja kolmannen vuoden hinnoista 20%. Asiakas saa raportin tehdyistä kiinnityksistä joka kuukausi.

Sähkön hinnankiinnitykset

Kiinnitysten määrä vuosittain.

Tulevan vuoden sähkön hinta on selvillä lokakuussa ja sähkön hinnaksi muodostuu kiinnitysten keskiarvo. Näin poistetaan riski kiinnityksen ajankohdan arvailusta ja asiakas saa sähkönsä keskihintaan. Kiinnityssähkö tuo ennustettavuutta asiakkaan liiketoimintaan, sillä seuraavan vuoden sähkön hinta on tiedossa jo budjetointivaiheessa lokakuun puolivälissä ja myös tulevien vuosien sähkön hintaa voi arvioida.

Sähkön hinnan kiinnitykset

Esimerkki hintojen kiinnittämisestä yhden vuoden aikana.

Mitä jos tulen asiakkaaksi kesken vuoden?

Kiinnityssähkö-sopimus kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin. Hinnankiinnitys voidaan aloittaa, vaikka sinulla olisi määräaikainen sähkösopimus kesken. Hinnankiinnitykset voidaan tarvittaessa aloittaa myös kesken vuotta, jolloin ensimmäisellä kiinnityskerralla samalla hinnalla kiinnitetään kaikki kuluvan vuoden menneet kuukaudet. Esimerkiksi jos aloitat hinnankiinnityksen huhtikuussa, kiinnitetään samalla hetkellä samalla hinnalla myös tammi-, helmi- ja maaliskuun hinta.

Mitä Kiinnityssähkö maksaa?

Kiinnityssähkön hinta muodostuu vain kulutetun sähkön hinnasta – tuotteeseen ei kuulu palvelumaksuja tai piilokuluja.

Mikä on sopimuksen kesto?

Sopimus on voimassa toistaiseksi 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Miksi valita Kiinnityssähkö?

→ Koska kiinnitykset tehdään pitkän aikajakson aikana, sään ja maailmanpolitiikan vaikutukset sähkön hintaan jäävät pois

→ Et maksa ylimääräisistä ja tarpeettomista salkunhoitopalveluista

→ Hajauta sähkön hintariskit

Sulje
Search