Hyppää sisältöön

eParking kumppanina sähköauton latauksessa

Keravan Energian kumppanina sähköauton latausasemien hallinnassa toimii eParking. eParking on kotimainen pysäköinnin etähallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan ohjata parkkipaikkoja sekä latauspisteitä verkkoselaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Suomessa on jo 67 000 eParking-latausasemaa, joista yli 11 000 julkisia latausasemia.

Pysäköinnin hallinta

eParkingin kautta on talo- tai kiinteistöyhtiön helppo hallinnoida oman alueensa pysäköintilupia täysin sähköisesti. Luvat on helppo pitää ajan tasalla ja näin helpottaa parkkialueen pysäköinninvalvontaa. Palvelun kautta onnistuu niin asukaspysäköinti, yritysten parkkipaikkojen hallinta kuin liikkuvampi pysäköinti esimerkiksi kadunvarsipaikoilla.

eParkingilla on käyttäjän mahdollista maksaa pysäköinti myös maksullisilla parkkipaikoilla, kuten parkkihalleissa sekä katujen varsilla. Kustannuksiltaan eParking on käyttäjälle hyvin kilpailukykyinen sillä palvelu veloittaa pysäköintimaksun lisäksi ainoastaan kiinteän 0,39€ palvelumaksun.

eParking-järjestelmän kautta hoituu sekä pysäköinnin, että paikalla käytetyn sähkön laskutus automaattisesti. Myös maksuhistoriaa on helppo seurata sovelluksen kautta.

Lataus ja lämmitys

eParkingilla autojen lataaminen ja lämmitys onnistuu helposti yhdestä paikasta. Etäohjauksen ansiosta sekä latausta että lämmitystä on helppo säätää milloin ja mistä vain. Järjestelmän avulla palvelun tilaaja saa kattavan näkymän kulutukseen. Se auttaa siis paitsi paikkojen laskutuksessa, myös latureiden kuormituksen seurannassa. eParking tukee hyvin laajaa laitevalikoimaa eli kaikenlaisille parkkipaikoille on mahdollista löytää juuri oikeat, yhteensopivat laitteet.

Palvelun tilaaja voi itse määritellä paikoiltaan veloitettavan pysäköinnin ja sähkön hinnan. Järjestelmä auttaa parkkipaikkojen kulujen kohdistamisessa oikein, helpottaen laskutuksesta vastaavan työtä. Paikan käyttäjä maksaa vain itse käyttämästään sähköstä. eParkingista on siis hyötyä myös niille, jotka käyttävät paikkaa ainoastaan lämmitystä varten. eParkingilla hoituu myös sähköautojen lataus julkisilla latausasemilla ympäri maan.

Tutustu sähköauton latausasemiin

Sulje
Search