Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat Keravan Energialla

Meille kannattaa tulla töihin – meillä on hyvä työilmapiiri, jossa kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti, vaalien yhdenvertaisuutta. Arvostamme henkilöstöämme panostaen jatkuvasti työssä jaksamiseen. Tuemme myös henkilöstön ammattitaidon kehittämistä ja kouluttautumista.

Lue Keravan Energiasta työnantajana

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus

Huomioithan, että Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.

Oletko opiskelija tai lopputyön kirjoittaja?

Meille on tärkeää tukea paikallisten nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyöpaikkoja sekä mahdollisuuksia työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen. Toimimme vastuullisesti antamalla nuorille mielekästä työtä vastuullisessa työympäristössä, jossa saa työyhteisön tuella ja opastuksella kehittyä ammattilaiseksi.

Tutustu kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksiimme

 

Vastuullinen työpaikka logo

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Vahvuutemme on monipuolinen tuotevalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme ja omistajillemme Keravan kaupungille ja Sipoon kunnalle hyvinvointia edullisilla, moderneilla ja vastuullisilla energiaratkaisuilla.

Sähkö- ja kaukolämpöverkkomme sijaitsevat Keravalla ja Sipoossa ja sähköä myymme koko Suomeen. Tuotamme sähköä ja kaukolämpöä Keravan biovoimalaitoksessa ja pienemmissä laitoksissamme.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työPaikka -kampanjassa

Keravan Energian arvot

Pyrimme jatkuvasti parantamaan suoritustamme ja uskomme vahvasti jatkuvaan kehittymiseen. Etsimme uusia ratkaisuja ja uskallamme kokeilla.

Yhdessä olemme enemmän. Emme rakenna siiloja vaan siltoja ja opimme yhdessä onnistumisista sekä epäonnistumisista.

Pidämme huolta asiakkaistamme, itsestämme ja toisistamme, kumppaneistamme ja alueemme hyvinvoinnista.

Huumori on tärkeä osa kulttuuriamme. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemme ottaisi asioita tosissaan, vaan kannamme vastuumme kaikessa mitä teemme.

Sulje
Search