Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat Keravan Energialla

Meille kannattaa tulla töihin – meillä on hyvä työilmapiiri, jossa kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti, vaalien yhdenvertaisuutta. Arvostamme henkilöstöämme panostaen jatkuvasti työssä jaksamiseen. Tuemme myös henkilöstön ammattitaidon kehittämistä ja kouluttautumista.

Lue Keravan Energiasta työnantajana

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus

Huomioithan, että Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.

Keravan Energia työnantajana

Kaikki toimintamme pohjautuu ihmisiin ja koko organisaation menestys tulee hyvinvoivan henkilöstön kautta. – Jussi Lehto, toimitusjohtaja

Henkilökunta suosittelee

Vastuullinen työpaikka logo

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Vahvuutemme on monipuolinen tuotevalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme ja omistajillemme Keravan kaupungille ja Sipoon kunnalle hyvinvointia edullisilla, moderneilla ja vastuullisilla energiaratkaisuilla.

Sähkö- ja kaukolämpöverkkomme sijaitsevat Keravalla ja Sipoossa ja sähköä myymme koko Suomeen. Tuotamme sähköä ja kaukolämpöä Keravan biovoimalaitoksessa ja pienemmissä laitoksissamme. 

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. 

Vastuullisuus merkitsee meille konkreettisia tekoja, ei vain suunnitelmia

Energiantuotantomme on CO2-päästötöntä vuoteen 2030 mennessä. Olemme työssä jo pitkällä, sillä olemme pudottaneet CO2-päästöjä jo 88% vuoden 2010 tasosta. Ylläpidämme alueellamme valtakunnan edullisimpiin kuuluvia sähkönsiirtohintoja ja tuemme alueemme toimijoita monella tapaa. Tule mukaan joukkoomme tekemään hyvää ympäristölle ja yhteiskunnalle!

Lue lisää vastuullisuudestamme

Tarjoamme työntekijöillemme

Työterveyshuollon, laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

 


Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun


Henkilökuntahintaiset lounaat ja lounasravintolan

 

Tyytyväisyys ikoni, peukku ylöspäin
Tulospalkkiojärjestelmän


Laadukkaat työvälineet turvallisessa työympäristössä, sekä ergonomiset työskentelypisteet


Ammattitaidon kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuuksia


Mahdollisuuden käyttää yhtiön lomamökkiä Himoksella


Veloituksettoman kuntosalin henkilökunnan käyttöön

Monipuoliset uramahdollisuudet

Keravan Energialla työskentelee monipuolisesti monen alan ammattilaisia erilaisissa työtehtävissä, esimerkiksi voimalaitoksilla, sähköverkkojen parissa, taloushallinnossa, myynti- ja markkinointitehtävissä sekä henkilöstöhallinnossa.

Pidämme hyvistä tekijöistä kiinni – useampi työntekijä onkin työskennellyt meillä uransa aikana eri tehtävissä. Tuemme myös henkilöstömme kouluttautumista ja ammattitaidon kehittämistä, jonka myötä myös työtehtävät voivat laajentua tai päivittyä. Meiltä löytyy tekijöitä, jotka ovat kehittäneet ammattitaitoaan opintovapaalla, sekä myös työn ohella opiskelleita.

Lue henkilökuntamme uratarinoita:

Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Kesätyöntekijät

Tarjoamme joka kesä useita kesätyöpaikkoja. Meillä voi työllistyä kesäisin moniin eri tehtäviin, kuten voimalaitoksen kunnossapitoon, asiakaspalveluun, yritysmyyntiin, verkkoliiketoimintaan, sekä viestintään ja markkinointiin.

Tarjoamme turvallisen, luotettavan ja rennon työympäristön, jossa on tilaa oppia ja kehittyä työkavereiden avustuksella. Pidämme hyvistä työntekijöistä kiinni – moni kesätyöntekijä on tullut meille seuraavanakin kesänä. Osa on myös palkattu vakituisiksi ammattilaisiksi tiimiimme.

Ilmoitamme kesätyöhaun käynnistymisestä alkuvuodesta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

vastuullisimmat kesätyöpaikat

Sijoituimme kuudenneksi Vastuullinen kesäduuni 2022 -tutkimuksessa!

Opiskelijat

Energia-alasta kiinnostuneet korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat, sekä toisen asteen tutkintoa suorittavat ovat tervetulleita suorittamaan harjoittelua, tai tekemään opinnäytetyötä. Tarjoamme luotettavan ja turvallisen työpaikan, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja oppia työkavereiden kannustuksella.

Olemme myös palkanneet tiimiimme työntekijöitä harjoittelun tai lopputyön valmistumisen jälkeen. Harjoittelu onkin hyvä tapa tutustua energia-alaan ja yritykseemme jo ennen valmistumista.

Harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa voit hakea avoimen lomakkeen kautta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Tutustu kesätyöntekijöidemme ja harjoittelijoidemme kokemuksiin:

Sulje
Search