Hyppää sisältöön

Kesätyöntekijät ja opiskelijat

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa tasapuolisesti hyvää alueellamme sekä edesauttaa toiminta-alueemme vetovoimaisuutta ja kilpailukykyä. Täten meille on tärkeää myös tukea paikallisten nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyöpaikkoja sekä mahdollisuuksia työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen. Toimimme vastuullisesti antamalla nuorille mielekästä työtä vastuullisessa työympäristössä, jossa saa työyhteisön tuella ja opastuksella kehittyä ammattilaiseksi. Pidämme yhdessä huolta siitä, että kaikilla on turvallinen ja hyvä olla.

Tutustu kesätyöpaikkoihin ja jätä hakemus

Kesätyöntekijät

Tarjoamme joka kesä useita kesätyöpaikkoja – olemme jo useampana vuonna palkanneet toistakymmentä kesätyöntekijää tiimimme vahvistukseksi. Meillä voi työllistyä kesäisin moniin eri tehtäviin, kuten voimalaitoksen kunnossapitoon, asiakaspalveluun, yritysmyyntiin, verkkoliiketoimintaan, sekä viestintään ja markkinointiin.

Keravan Energialla on turvallinen, luotettava ja rento työympäristö, jossa on tilaa oppia ja kehittyä työkavereiden avustuksella. Pidämme hyvistä työntekijöistä kiinni – moni kesätyöntekijä on tullut meille seuraavanakin kesänä. Osa on myös palkattu vakituisiksi ammattilaisiksi tiimiimme kesätöiden päättymisen jälkeen.

Kesätyöhakumme käynnistyy tyypillisesti alkuvuodesta ja käsittelemme hakemukset kevään aikana.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Sijoituimme neljänneksi Vastuullinen kesäduuni 2023 -tutkimuksessa!

Kesätyö Keravan Energialla on antanut mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistani ja kerryttää arvokasta työkokemusta, joka varmasti auttaa tulevaisuuden urallani

– Kaisla, taloushallinnon harjoittelija

Opiskelijat

Kiinnostaisiko sinua työharjoittelun tai opinnäytetyön tekeminen meillä?

Energia-alasta kiinnostuneet korkeakouluopiskelijat sekä toisen asteen tutkintoa suorittavat ovat meille tervetulleita suorittamaan harjoittelua tai tekemään opinnäytetyötä. Tarjoamme luotettavan ja turvallisen työpaikan, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja oppia työkavereiden kannustuksella.

Olemme myös palkanneet tiimiimme työntekijöitä harjoittelun tai lopputyön valmistumisen jälkeen. Harjoittelu onkin hyvä tapa tutustua energia-alaan ja yritykseemme jo ennen valmistumista.

Harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa voit hakea avoimen lomakkeen kautta. Kerrothan hakemuksessasi seuraavat asiat:

  • Toivottu ajankohta opinnäytetyölle tai harjoittelulle

  • Opinnäytetyön aihe-ehdotus

  • Oppilaitos ja koulutus

  • Tutkintonimike ja pääaine

  • Muut tiedot, osaamisalueet, koulutus tai aiempi työkokemus, joiden uskot tukevan harjoittelua

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Tutustu kesätyöntekijöidemme ja harjoittelijoidemme kokemuksiin

Keravan Energian arvot

Pyrimme jatkuvasti parantamaan suoritustamme ja uskomme vahvasti jatkuvaan kehittymiseen. Etsimme uusia ratkaisuja ja uskallamme kokeilla.

Yhdessä olemme enemmän. Emme rakenna siiloja vaan siltoja ja opimme yhdessä onnistumisista sekä epäonnistumisista.

Pidämme huolta asiakkaistamme, itsestämme ja toisistamme, kumppaneistamme ja alueemme hyvinvoinnista.

Huumori on tärkeä osa kulttuuriamme. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemme ottaisi asioita tosissaan, vaan kannamme vastuumme kaikessa mitä teemme.

Sulje
Search