Hyppää sisältöön

Tule mukaan joukkoomme!

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Vahvuutemme on monipuolinen tuotevalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme ja omistajillemme Keravan kaupungille ja Sipoon kunnalle hyvinvointia edullisilla, nykyaikaisilla ja vastuullisilla energiaratkaisuilla.

Vastuullisuus merkitsee meille konkreettisia tekoja, ei vain suunnitelmia

Vastuullisuus on meille kunnian asia. Keravan Energian ja Sipoon Energian toiminnan tarkoituksena ei ole kerätä voittoja omistajilleen, vaan mahdollistaa hyvinvointia toiminta-alueellamme. Pyrkimyksenämme hiilineutraalin energiantuotannon lisäksi on, että sähköverkkomme palvelevat aluetta parhaalla mahdollisella tavalla ja että pystyisimme tukemaan paikallista hyvinvointia mahdollisimman laajasti.

Energiantuotantomme on CO2-päästötöntä vuoteen 2030 mennessä. Olemme työssä jo pitkällä, sillä olemme pudottaneet CO2-päästöjä jo 88% vuoden 2010 tasosta. Ylläpidämme alueellamme valtakunnan edullisimpiin kuuluvia sähkönsiirtohintoja ja tuemme alueemme toimijoita monella tapaa. Tule mukaan joukkoomme tekemään hyvää ympäristölle ja yhteiskunnalle!

Tutustu Keravan Energian arvoihin

Vastuuta myös työntekijöistämme

Meille kannattaa tulla töihin – meillä on hyvä työilmapiiri, jossa kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti, vaalien yhdenvertaisuutta. Arvostamme henkilöstöämme panostaen jatkuvasti työssä jaksamiseen. Järjestämme vuosittain aktiivisesti työkykyä ylläpitävää toimintaa ja panostamme myös monipuoliseen virkistys- sekä harrastustoimintaan. Tuemme lisäksi aktiivisesti henkilöstön ammattitaidon kehittämistä ja kouluttautumista.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työPaikka -kampanjassa 

“Kaikki toimintamme pohjautuu ihmisiin ja koko organisaation menestys tulee hyvinvoivan henkilöstön kautta.”

– Jussi Lehto, toimitusjohtaja

Monipuoliset uramahdollisuudet

Keravan Energialla työskentelee monipuolisesti monen alan ammattilaisia erilaisissa työtehtävissä, esimerkiksi voimalaitoksilla, sähköverkkojen parissa, taloushallinnossa, myynti- ja markkinointitehtävissä sekä henkilöstöhallinnossa.

Pidämme hyvistä tekijöistä kiinni – useampi työntekijä onkin työskennellyt meillä uransa aikana eri tehtävissä. Tuemme myös henkilöstömme kouluttautumista ja ammattitaidon kehittämistä, jonka myötä myös työtehtävät voivat laajentua tai päivittyä. Meiltä löytyy tekijöitä, jotka ovat kehittäneet ammattitaitoaan opintovapaalla, sekä myös työn ohella opiskelleita.

Tutustu henkilökuntamme uratarinoihin:

Suosittelisitko ystävällesi Keravan Energiaa työpaikkana?

Lähde: Keravan Energian henkilöstökysely v. 2023. Vastausprosentti 89 %.

Tarjoamme työntekijöillemme

Työterveyshuollon, laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

 


Smartumin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun


Henkilökuntahintaiset lounaat ja lounasravintolan

 

Tyytyväisyys ikoni, peukku ylöspäin
Tulospalkkiojärjestelmän


Laadukkaat työvälineet turvallisessa työympäristössä, sekä ergonomiset työskentelypisteet


Ammattitaidon kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuuksia


Mahdollisuuden käyttää yhtiön lomamökkiä Himoksella


Veloituksettoman kuntosalin henkilökunnan käyttöön

Sulje
Search