Hyppää sisältöön
09.12.2022

Jere Lehto – voimalaitoskäyttäjä

Jere Lehto päätyi vuonna 2021 työskentelemään Keravan Energialle oppisopimuksella voimalaitoskäyttäjänä. Sittemmin jo ammattiin valmistuneen Jeren työtehtäviin kuuluvat biovoimalaitoksen sekä muiden Keravan ja Sipoon alueiden laitosten ja kaukolämpöverkon käyttö- ja kunnossapitotehtävät.

Mahdollisuus päästä oppisopimuksella töihin sekä yleinen kiinnostus energia-alaa kohtaan saivat Jere Lehdon hakeutumaan Keravan Energialle. Hän aloitti toukokuussa 2021 ja valmistui seuraavan vuoden joulukuussa. Aiemmin satama- ja metsäalalla konekuskina työskennellyt Jere painottaa työn merkityksellisyydessä erityisesti työyhteisöä, jota hän myös Keravan Energian kohdalla kehuu. Toimiva työyhteisö on Jerelle kaikki kaikessa, ja yhdessä oppiminen on yksi työn arvokkaimmista puolista.

“Työyhteisö ja hyvät työkaverit ovat minulle todella tärkeitä. Silloin on kiva tulla töihin.”

Tyypillistä työpäivää Jerellä ei hänen itsensä mukaan ole: jokainen päivä on uniikki, ja hyvä niin. Mielenkiinto työtä kohtaan pysyy yllä, kun päivät ovat vaihtelevia ja joka päivä oppii jotakin uutta. Jere on ylpeä työstään tuotannon puolella, ja hän kertoo nauttivansa siitä, että hän on osana tuottamassa puhdasta energiaa alueen ihmisille. Tuotantolaitokset ovat energia-alan kulmakivi, ja ilman toimivaa tuotantoa ei olisi myöskään energiaa käytettäväksi. 

“Kyllä siitä tulee hyvä fiilis, että saa tuottaa lämpöä ja sähköä keravalaisille ja sipoolaisille puhtaasti ja tehokkaasti.”

Niin ikään myös Jere on aktiivinen henkilöstöetujen käyttäjä, ja hänellä on ahkerassa käytössä esimerkiksi henkilökunnallemme tarjoama veloitukseton kuntosali. Meille on tärkeää panostaa työyhteisömme arvokkaiden jäsenten hyvinvointiin, ja henkilökunnan kuntosali on yksi esimerkki tavoista, joilla haluamme myötävaikuttaa työssä jaksamiseen. Kaikki toimintamme pohjautuu ihmisiin ja koko organisaation menestys tulee hyvinvoivan henkilöstön kautta.

Katso avoimet työpaikat

 

Sulje
Search