Hyppää sisältöön

Aurinkosähkö

Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi ja pienennä sähkölaskuasi! Hanki aurinkopaneelit kotiin tai taloyhtiöön – ostamme myös tuottamasi ylituotannon.

Hyödynnä auringon voima

Auringon lämpö ja valo muodostavat aurinkoenergiaa, josta voidaan tehdä aurinkosähköä. Aurinko on yksinkertaisesti sanottuna elämän lähde maan päällä – ja aurinkosähköstä on tullut erittäin suosittua! Monet omakotitalot, kaupat, tehtaat ja toimistorakennukset, koulut ja korkeakoulut hyödyntävät aurinkosähköä.

Helpoiten aurinkosähköä voi hyödyntää ostamalla aurinkopaneeleita. Myymme sekä kuluttajille että taloyhtiöille ja yrityksille aurinkopaneeleja avaimet käteen -periaatteella.

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleita kaikkialle mantereella Suomessa.
Pyydä meiltä aurinkopaneelitarjous omaan kotiisi!

Pyydä tarjous

Kolme syytä hankkia aurinkosähköä

Ympäristöystävällisen talon ikoni

Pienempi hiilijalanjälki

Aurinkopaneelit ovat merkittävä ympäristöteko, sillä ne tuottavat CO2-päästötöntä uusiutuvaa sähköä vuosikymmenien ajan.

Euromerkin ikoni

Huoleton investointi

Aurinkopaneelien käyttöikä on noin 25–30 vuotta, eivätkä ne tyypillisesti tarvitse huoltoa. Paneeleillamme on 25 vuoden tehotakuu.

Euromerkin ikoni

Säästät sähkölaskussa

Vähennä ostettavan sähkön määrää tuottamalla sitä itse! Aurinkopaneelien tuotannosta ei tarvitse maksaa sähköveroa tai siirtomaksua.
Paljonko saat säästöä?

Lyhyesti aurinkovoimasta ja aurinkopaneeleista

Aurinko on lähes ääretön energianlähde, jonka arvioidaan olevan olemassa vielä 6,5 miljardia vuotta. Aurinkovoima on uusiutuva, fossiilivapaa ja puhdas energiamuoto, joka muunnetaan lämmöksi tai sähköenergiaksi aurinkopaneelien avulla.

Aurinkopaneelit (aurinkokennot) vangitsevat auringonsäteet ja muuttavat ne energiaksi, jota voimme sitten käyttää. Aurinkopaneelit on valmistettu piikiteestä ja sähköenergia ohjataan aurinkopaneeleista taloon ja verkkoon käytettäväksi.

Lue lisää aurinkopaneeleista ja tee tarjouspyyntö

Aurinkosähkön edut ja haitat

  • Verrattuna esim. tuulivoimaan, aurinkosähkö ei aiheuta melua.
  • Aurinkopaneelien ylläpitokustannukset ovat alhaiset
  • Aurinkopaneelien käyttöikä on suhteellisen pitkä, ne kestävät noin 25–30 vuotta
  • Saat hyvityksen ylituotannostasi
  • Itse tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähkönsiirtomaksuja eikä sähköveroa
  • Aurinkovoimaa on helppoa hyödyntää, mutta se vaatii aurinkopaneeleja, jotka rakennetaan raaka-aineista, joita on rajoitetusti saatavilla maailmassa

Vuokraa aurinkopaneeli

Eikö sinulla ole mahdollisuutta hankkia omia aurinkopaneeleita, mutta haluaisit kuitenkin hyötyä aurinkovoimasta? Keravan Energialta voit vuokrata aurinkopaneelin ja sen tuottama sähkö hyvitetään sähkölaskussasi. Loppuvuotta kohti saamme lisää aurinkopaneeleja vuokrattavaksi.

Lue lisää

arc

Aurinkosähkölaitteiston liittäminen sähköverkkoon

Katso ohjeet

Sulje
Search