Hyppää sisältöön

Sähköauton latausasema kotiin

Onko sinulla jo sähköauto, tai onko sähköauton hankinta sinulle pian ajankohtaista? Oletko pohtinut, kuinka sähköauton lataaminen kotona järjestyy?

Sähkö- ja hybridiautoja ei suositella ladattavaksi tavallisesta lämmityspistorasiasta, sillä niitä ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa suuritehoista kuormitusta. Turvalliseen sähköauton lataamiseen suosittelemme type 2 -liittimellä varustettua latauslaitetta. Laitteemme on suunniteltu kestämään Suomen haastavia sääolosuhteita. Meiltä saat tarpeisiisi mitoitetun sähköauton latauslaitteen helposti avaimet käteen -toimituksella.

Toimitamme ja asennamme latauspisteitä seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa. (Muut Uudenmaan alueet tapauskohtaisesti.)

JOS ASUT KERROSTALOSSA TAI RIVITALOSSA, LUE LISÄÄ TALOYHTIÖIDEN LATAUSPISTEISTÄ TÄÄLLÄ

Sähköauton latauspisteen hinta perusasennuksella

Latausaseman hinta perusasennuksella

alkaen 1 475 €

Hinta sisältää asennuksen 10 metrin kaapeloinnilla seinälle, läpiviennin lautaseinään sekä tarvittavat seinäkiinnikkeet. Muut mahdolliset asennustyöt laskutetaan erikseen toteuman mukaan.

Voit maksaa latauspisteen myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton.
 Laske sopiva kuukausierä laskurilla

sähköauton lataus ikoni

Helppous

Latausratkaisumme ovat helppokäyttöisiä ja laitteemme luotettavia vaikeissakin sääolosuhteissa. Latausaseman käyttö voidaan aloittaa yksinkertaisesti kytkemällä latauskaapeli autoon, mutta tarvittaessa laitteita voidaan hallinnoida myös RFID-tunnistimella tai puhelinsovelluksen avulla.

sähköauton lataus ikoni

Nopeus

Sähköauton latausnopeus on aina riippuvainen kiinteistön sähkökapasiteetista. Autamme asiakkaitamme löytämään sopivimman latausratkaisun niin nykykapasiteettia hyödyntäen kuin tarvittaessa kapasiteettia kasvattamalla. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat nopeasti apua lataamiseen liittyviin kysymyksiin, ja että ratkaisu on juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva.

sähköauton lataus ikoni

Turvallisuus

Sähköauton lataaminen kotona on käytännöllinen ja helppo ratkaisu siksi, että auto viettää eniten aikaa juuri kotipihassa. Siksi lataustehon ei tarvitse olla jatkuvasti huipussaan, vaan riittää, että auto saa latausta reilummin esimerkiksi yön aikana, muun sähkökuorman ollessa pienempää. Kaikki tarjoamamme laitteet ovat varustettavissa dynaamisella kuormanhallinnalla, jonka ansiosta saat ladattua autoasi turvallisesti vuorokauden ympäri.

Lataatko sähköautoa tavallisesta pistorasiasta?

Sähköauton lataaminen kuormittaa tavallista pistorasiaa enemmän, kuin mihin se on suunniteltu. Ylimääräinen kuormitus voi pahimmillaan aiheuttaa tulipalon, jonka vuoksi suosittelemme investoimaan turvalliseen, laadukkaaseen ja tehokkaaseen latausratkaisuun, joka räätälöidään juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen.

 

Sulakekoon nosto vai kuormanhallinta?

Tyypillisen omakotitalon pääsulake on 3 x 25 A. Silloin kodissa voidaan käyttää samanaikaisesti n. 17 kWh tehoa eri tarpeisiin. Mikäli talon autotalliin asennetaan 11 kWh tehoinen sähköauton latausasema, voi sulakkeiden kestokyky joutua koetukselle. Kaikissa latausasemavaihtoehdoissamme on saatavilla dynaaminen kuormanhallintaosa, joka huolehtii siitä, ettei kodin pääsulakekokoa tarvitse nostaa turhaan.

Asennuskustannuksiin vaikuttava tekijät

Latausaseman asentamisessa tulee huomioida laitteen sijainti suhteessa sähkökeskukseen, josta latausasema saa sähkönsä. Pitkät kaapelointimatkat, ja niiden mahdollisesti vaatimat maankaivuutyöt ovat yksi yleisimmistä lisäkustannuksia aiheuttavista tekijöistä, mutta toisaalta niiden avulla latausratkaisusta saadaan asiakkaan tarvetta vastaava kokonaisuus, jonka käyttäminen on turvallista ja helppoa.

Jätä tarjouspyyntö:

Annamme sinulle mielellämme tarjouksen latauspisteestä. Nopeimmin saat tarjouksen, kun jätät tietosi alla olevalla lomakkeella.  Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi. Kaavakkeella pyydettyjen kuvien liittäminen helpottaa mahdollisimman tarkan tarjouksen laatimista, joten suosittelemme niiden liittämistä pyyntöön mukaan.

Toimitamme ja asennamme latauspisteitä seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

Meiltä saat myös sähköautoilijalle sopivan sähkösopimuksen!

Joustosähkö-sopimus on 24 kuukauden mittainen määräaikainen sähkösopimus, joka sopii erityisen hyvin kotona sähköautoaan lataaville. Sopimuksen hinta koostuu kolmesta osasta: perusmaksusta, kiinteästä sähkön hinnasta ja  kulutusvaikutuksesta, joka voi tuoda selvää säästöä laskuun mikäli sähkönkulutus on ajoitettu yöaikaan ja muille edullisille tunneille. Sinun ei siis tarvitse pelätä heilahteluja sähkön hinnassa, mutta voit silti vaikuttaa loppulaskuusi.

Lue lisää Joustosähkö-sopimuksesta

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Sulje
Search